Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 hetes terhes vagyok, a páromnak problémát jelent hogy elvigyen sétálni vagy moziba. Azt mondja nincs kedve engem programoztatni, oldjam meg akivel akarom. Ez gáz?
És a kapcsolatotokról tudsz vele beszélgetni?
Mert amiket leírsz abból arra lehet következtetni, hogy ha nem változik a helyzet, nem sokára egyedülálló anyuka leszel, hacsak nem tűröd tovább ezt a méltatlan bánásmódot...
De ne legyen igazam!
A pasid be van gyulladva rendesen. Ezt persze sohasem fogja elárulni neked!
Felelősséget érez irántatok és stresszeli, h vajon el tud-e tartani titeket rendesen.
Nem csak a csajok változnak meg egy gyerek jövetelekor, hanem az apukák is.
Ilyenkor elindul egy "megvédem, ellátom, biztonságban tudom" program. Ez gyakran felülír mindent ami nem fontos, cserében viszi a pénzt és ezzel veszélyezteti az elöbbieket.
Szóval nyugi! Nem vagytok egyformák.
sajnálom mond meg neki h. neked ez nem megy legyen bármi is a vége neked kell egy kis törődé és nem csak pénztárca hisz te magad mondtad h. ez így nem megy!!! akkor mond ezt neki!!! ha nem hallgat meg tedd azt amit aszíved diktál
boldog életet neked
puszi:*_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!