Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, hogyan mondjam el a páromnak, aki még nem szeretne gyereket?
Először is gratulálok a gyermekedhez!
Másrészt teljesen egyetértek veled. Ha nem kell neki a baba, menjen Isten hírével!
Nem csak a te dolgod a védekezés.
Az utolsóelőtti baromságot ír. Ha megtartod, nem önzés, hanem normális. Hiszen ő a te kisbabád. A pasi meg....ha felmerül benne az abortusz gondolata, gáz egy fickó lehet. Ne lesz érte nagy kár.
Nem tudom a többi válaszadó miért küldene téged a pokolra... Ne is hallgass rájuk! Ez van, egyszer nem védekeztek, akkor könnyen megtörténhet az ilyesmi. Fogd fel úgy, hogy a sors/Isten is ezt akarja. Nyilvánvalóan a párod is tisztában van a biológiával, nem fogja akkora meglepetésként érni.
A helyedben én is megtartanám a babát, bármi is lesz. És normális dolog, ha boldog vagy! Majd megbékél ő is a gondolattal, ha szeret téged. Ha nem, akkor meg később se kellett volna neki gyerek tőled, az biztos!
Sok örömet és kitartást kívánok neked!
30/nő
Na ezért is örülök, hogy nem férfi vagyok. A nő gondol egyet, teherbe ejteti magát, és tönkre teszi a férfi életét akár. Mi az, hogy a férfi miért nem gondol a védekezésre? B.meg, ha én párkapcsolatban élek, és abban egyezünk meg, hogy fogamzásgátlót szedek, akkor az van. Amúgy, is ki a franc akar óvszerben szexelni? Kényelmetlen, undorító a tapintása, semmit se lehet benne érezni, és egy normalis mértékű szexuális élet fenntartásához rohadt drága is.
Nevetséges, hogy még a férfi a szemét, hogy meg mert bízni a pájában. Szívből gyűlölném anyámat, ha amiatt nem lenne apám, mert ő full jogosan nem vállát engem, az árverést, csak azért mert anyám meg akarta fogni, vagy lusta volt olyat Kerényi, aki valóban akar.
Nincs jogod erőszakkal megváltoztatni egy ember élet szemléletét. Önző, gusztustalan ember vagy kérdező. Ha ő karrierista, akkor ki vagy te kis csitri, hogy ebben meggátold, főleg, ha világosan megmondta, hogy nem akar gyereket? Miért nem keresel olyat aki akar. Szívből remélem, hogy nem vagy terhes, és a párod elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!