Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, hogyan mondjam el a páromnak, aki még nem szeretne gyereket?
lol. már 6 éves kapcsolatban is azért vannak a nők ezek szerint, hogy aztán teherbe essenek és ezzel ráerőltessék magukat a jól kereső férfire. :D
van olyan dolog, ami az itteni fogyatékosok szerint nem azért történik a világban, hogy a nők elvegyék a férfiak pénzét? :D
Kedves 32-es. Akkor magamra vetek, van aki támogat ebben az egészben. Szeretem a párom, nem okoznék neki direkt ilyen "gondot". Igen, millió fajta védekezési módszer van, figyeltem anno biológia órán. De neked elmondták, hogy néhány nőnél a fogamzásgátló maga a pokol? Mellékhatások, néhol allergia,depresszió, majd pánikbetegség, fejfájás, magas vérnyomás, émelygés és még sorolhatnám? A párom mind tudja ezeket, mikor elkezdtem szedni a "bogyót",
depressziós lettem, majd pánikbeteg. Tudod mennyi időbe telt mire helyrejöttem? Még a kapcsolatunk 2. évében megbeszéltük, hogy több fogamzásgátló nem lesz, így tehát maradtunk a guminál. Aztán nemrég romantikáztunk, és szerelmeskedtünk de a pillanat hevében elfelejtettünk védekezni. A barátom fejében meg sem fordult még az, hogy esetleg ez lett/lesz belőle. És hidd el, nem csak nekünk "csúszott" be.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt valamelyest formában! :)
Mindenképp leírom, hogy mit reagált rá a barátom!
"Egy növekedőben lévő életről hogy van képed ilyet mondani?"
Aki te lennél, full retard 84%-os?
Természetesen egyedül is lenne rá anyagi keretem.
Én is nehezen hagynám el a párom, hiszen 6 év ahogy mondod, az csak tele van szép és jó emlékekkel, főleg, hogy nagyon szeretem. Viszont azzal a tudattal nem tudnék együtt élni, hogy elvetettem egy kisbabát/örökbe adtam, majd később úgymond lenne "még egy", ha a párom is szeretné. Sajnos nagyon érzékeny vagyok az ilyen helyzetekre, ebből kifolyólag tartok ezektől a megoldásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!