Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap a páromnak felvetettem a kérdést hol szeretné ha végleges szörtelenitésre mennék. Aztán ki is borult a bili. Mitévő legyek?
Ugye megkérdeztem töle erre ő a feneked:( mert ugye nagy szerencsétlenségemre ott is van szőr.
Na de a lényeg hogy nagyon összevesztem vele hogy azért nem ilyen bunkó módom kellett volna válaszolnia,és azóta nincs szexuális életünk amióta ugye ez az eset volt nagyon aggaszt! nem tudok mit csinálni vele! Van valami megoldásrá? Ti mit tennétek a helyemben?
Szia!
Te őszinte választ vártál a kérdésedre, hát megkaptad. Vagy inkább azt kellett volna mondania, hogy drágám, sehol nincs szükséged szőrtelenítésre? Nyilván nem.
Nem kell ezen összeveszni, pláne ezen felbuzdulva szexmegvonással büntetni őt és saját magadat. Nem ettől fog megoldódni a problémád. Biztos érzékenyen érintett, de lépj túl rajta. Ha eddig működött a szex szőrös fenékkel (bocsi), akkor ez inkább téged zavar. Ne engedd a feneked közelébe, amíg nincs szőrtelenítve és kész.
Némely végleges szőrtelenítéshez előre le kell borotválni, mert csak a megerősödött szőrszálakat tudja kiiktatni.
Kezdetben megpróbálhatnád a gyantázást. Nem egy sétagalopp, de lehet, hogy ezzel megoldódik a szőrgondod.
(Egyébként szerintem nincs olyan nő, akinek kisebb-nagyobb mértékben ne lenne szőr a fenekén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!