Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, hogyan mondjam el a páromnak, aki még nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam kettő tesztet, mindkettő pozitív lett. Kicsit meglepődtem, de én örülök neki. Viszont a párom biztosan ki fog akadni, mondani fogja, hogy vettessem el, de én abortusz ellenes vagyok. Örökbe adni sem szeretném, mi lenne a jó megoldás? A párom 28, én 26 éves vagyok és mindketten rendes munkahellyel rendelkezünk, jól is keresünk viszonylag, 6 éve vagyunk együtt abból 4 éve pedig már együtt lakunk.

2018. aug. 15. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:
Kedves 28-as! Nem töröltettem a válaszokat, szívesen fogadom a negatív kritikákat is. És nem minden nő ilyen, nem tartom szemétnek a párom. Ő nem szeretne gyereket, és nem figyeltünk a védekezésre. Neked milyen ötleted lenne ilyen helyzetben? Azon kívül, hogy te biztos védekeztél volna persze. Elmennél abortuszra, örökbe adnád? Ha esetleg férfi vagy, akkor megkérted volna ilyenekre a párod, és ő mit reagálna rá?
2018. aug. 15. 22:50
 32/84 anonim ***** válasza:
30%
Védekeztem,sose csuszott be baba,amugy igen elveteném,inkább az embrio mint az életem v a kapcsolatom,amugy vannak gyerekeim,de tervezettek,közösen.. A becsuszott az v elfelejtem a bogyot ergo direkt átverés v vmi a gyogyszert kiüti de arra lehet figyelni,stb.. Millio védekezés van.. Van akiknek sose csuszott be ,vajon miért? Ha férfi lennék,elhagynálak babástol,koszi nem szeretem ha kész tények elé álitanak átvernek,elmondta h nem akar ennyi,magadra vess..
2018. aug. 15. 22:54
 33/84 anonim ***** válasza:
26%
Mit szóltatok volna hozzá kedves negatív kommentelok hogyha a ti szüleitek írtak volna ilyet hogy vetessenek el, stb. Hát komolyan nem fér a fejembe milyen pesszimista emberek vannak. Megint Olga voltam.
2018. aug. 15. 22:57
 34/84 anonim ***** válasza:
61%
A hatosikreim visitsanak mögöttetek a Tesco pénztárban, hogy lehettek néhányan ilyen gerinctelenek? Ha nem akarja elvetetni nem is fogja, szerintem a gyermeke fontosabb neki mint a megbízhatatlan párja.
2018. aug. 15. 23:00
 35/84 anonim ***** válasza:
48%
84%-os, te tényleg full retard vagy.
2018. aug. 15. 23:06
 36/84 anonim ***** válasza:
80%

"A nők sajnos szeretik átverni a pasikat utána meg sarat dobálni h milyen szemetek.."

Nem vedekeztek. Terhes lett. Hatalmas atveres!

Ennyi ertelmifogyatekost!

2018. aug. 15. 23:09
 37/84 anonim ***** válasza:
70%
Na ezért van utolso h sok férfi elkötettné magt ha tehetné és kapaszkodj nők is megtennék..
2018. aug. 15. 23:11
 38/84 anonim ***** válasza:
98%
37: mi akadályozza meg a férfiakat abban, hogy elköttessék magukat? Rutinbeavatkozás, bármelyik magánklinikán megcsinálják fél óra alatt.
2018. aug. 15. 23:12
 39/84 anonim ***** válasza:
62%
Majd írd le hogy mit reagált a párod:)
2018. aug. 15. 23:13
 40/84 anonim ***** válasza:
22%
Én úgy elvetetném a kölköt mint a franc
2018. aug. 15. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!