Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt az ideje, hogy összeköltözzünk és ha igen, hogyan vehetném rá a páromat?
Sziasztok.
Több mint 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 10év korkül.ellenére, mivel én érettebb gondolkozású vagyok, ő pedig fiatalosabb a korabeliekhez képest, jól megértjük magunkat.
Ősztől másodéves leszek az egyetemen, ami tőlünk félórányira eső nagyvárosban van, ahol a párom dolgozik, és emiatt mindketten ingázunk. A szüleimtől kaptam/tunk egy szépen felújított és berendezett házat, ahova már 1éve be szeretnék költözni, és már 1éve hordozom a cuccaimat, rendezem, hogy minnél otthonosabb legyen.
A párom az anyukájával él, aki idősebb és emiatt ő csinál meg minden házimunkát és nem szeretne elköltözni. Ha összeköltözhetnénk, nem kellene mindketten ingázzunk napi 2x és nem lennénk kifáradva sem, több időnk is lenne.
A körülöttem lévők hülyének tartanak hogy nem akarok egyedül költözni, de egyedül kellene élnem, amit nem akarok mert félnék és kevesebbet is találkoznánk a párommal.
Szerintetek mit tehetnék, hogy pozitív irányba terelődjön ez a helyzet?
Igen, az egész tele van ellentmondással. Mintha mindent csak ki akarna magyarázni valamivel.
Mikor az lett felvetve, hogy mennyire lehet érett, ha fél, akkor jött az udvarban levő 3 roma családdal.
Az eltartással kapcsolatban többször megjegyezte, hogy a szülei fogják eltartani. Mikor valaki ezt nehezményezte, hogy úgy kinek akar elköltözni, hogy a szülei pénzelik, akkor meg azt kerte ki magának, hogy dehát neki lesz keresete.
Az meg aztán tényleg életszerü, hogy a szülők lökik ki a gyereket 20 évesen otthonról, még el is tartják, lényeg hogy ne otthon rontsa a levegőt, és mellé olyan házat vesznek, aminek telkén 3 roma családdal kell osztoznia. És igazából emiatt csak ő fél, hiszen mások nem értik miért nem akar egyedül költözni, mert mindenki mas szerint tök jó dolog lehet romák mellett élni közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!