Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt az ideje, hogy összeköltözzünk és ha igen, hogyan vehetném rá a páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Több mint 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 10év korkül.ellenére, mivel én érettebb gondolkozású vagyok, ő pedig fiatalosabb a korabeliekhez képest, jól megértjük magunkat.

Ősztől másodéves leszek az egyetemen, ami tőlünk félórányira eső nagyvárosban van, ahol a párom dolgozik, és emiatt mindketten ingázunk. A szüleimtől kaptam/tunk egy szépen felújított és berendezett házat, ahova már 1éve be szeretnék költözni, és már 1éve hordozom a cuccaimat, rendezem, hogy minnél otthonosabb legyen.

A párom az anyukájával él, aki idősebb és emiatt ő csinál meg minden házimunkát és nem szeretne elköltözni. Ha összeköltözhetnénk, nem kellene mindketten ingázzunk napi 2x és nem lennénk kifáradva sem, több időnk is lenne.

A körülöttem lévők hülyének tartanak hogy nem akarok egyedül költözni, de egyedül kellene élnem, amit nem akarok mert félnék és kevesebbet is találkoznánk a párommal.

Szerintetek mit tehetnék, hogy pozitív irányba terelődjön ez a helyzet?

2018. aug. 14. 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, ne rinyálj már, mintha életed kínja lenne, hogy vettek neked egy házat és mindent a te kényed-kedved szerint alakítottak benne. Mások álmodni sem mernek ilyesmiről, nincs lehetőségük rá, szóval ne csinálj már úgy, mintha ez valami teher lenne. Ha muszáj költöznöd, költözz, egy kis önállóság rád fér, akkor talán el tudod dönteni, érdemes-e egy olyan harmincas pasi mellett maradni, aki kifogásokat keres, mert nem akar elköteleződni melletted.
2018. aug. 14. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa hát ha muszáj költöznöd, akkor meg menjél. Ha ennyire aggódsz, akkor szereltess be riasztót. Aztán a barátod meg megy, ha akar. Vagy találsz valaki mást, aki el tud szakadni anyukától. Mert gondolom az világos, hogy ez csak kifogás a részéről.
2018. aug. 14. 17:31
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
Az érett kislány nem látja, hogy a hapsikája nem akar vele összeköltözni... Amúgy, mi az, hogy egy 30 évesen a többi korabelihez képest fiatalos? :D Jó ég, mintha 70 éves emberről beszélnél. Ennyire vagy nagylány.
2018. aug. 15. 08:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez némileg ellentmondásos. Van guba dögivel, de csak olyan házikót sikerült venni apu szeme fényének, aminek az udvarában hátul 3 roma család hesszel? Ha nekem fizetnének sem költöznék oda, normális helyen nem volt eladó ház? Azt írod ott nyugiban élhetnének, utána meg azt, hogy félsz, mert az egyik nem napon barnult családban börtöntöltelék is van. Most komolyan, döntsd már el. Vagy te úgy képzeled el az álomotthont, hogy romák sokasága van a kert végében, ahol rettegni kell egyedül? Én sem költöznék össze szívesen egy még önmagáról gondoskodni nem képes, szülők pénzén élő húsz évessel, 3 roma család szomszédságába, akkor inkább maradnék otthon és segíteném anyámat. Mondjuk dzsipók mellé akkor sem költöznék ha milliókat fizetnének érte, normális ember menekül mellőlük, nem közéjük költözik, nincs az a szerelem...
2018. aug. 15. 16:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, az egész tele van ellentmondással. Mintha mindent csak ki akarna magyarázni valamivel.

Mikor az lett felvetve, hogy mennyire lehet érett, ha fél, akkor jött az udvarban levő 3 roma családdal.

Az eltartással kapcsolatban többször megjegyezte, hogy a szülei fogják eltartani. Mikor valaki ezt nehezményezte, hogy úgy kinek akar elköltözni, hogy a szülei pénzelik, akkor meg azt kerte ki magának, hogy dehát neki lesz keresete.

Az meg aztán tényleg életszerü, hogy a szülők lökik ki a gyereket 20 évesen otthonról, még el is tartják, lényeg hogy ne otthon rontsa a levegőt, és mellé olyan házat vesznek, aminek telkén 3 roma családdal kell osztoznia. És igazából emiatt csak ő fél, hiszen mások nem értik miért nem akar egyedül költözni, mert mindenki mas szerint tök jó dolog lehet romák mellett élni közvetlenül.

2018. aug. 15. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!