Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá a barátomat hogy elegánsabban öltözködjön?
Nem vagyunk már tizenévesek, én 24 vagyok, a barátom 26, de még mindig úgy öltözködik, mint egy tini. Farmer, nyomott pólók, kapucnis felső, sportcipő. Gyakorlatilag ennyiből áll a ruhásszekrénye. Hétköznapokra ez rendben van, bár a munkahelye simán megengedne elegánsabb öltözetet is (irodai meló), de ha megyünk valahová, szeretném ha egy kicsit kiöltözne. Múltkor egy családi eseményre mentünk, inget és zakót vett fel, és szinte elájultam annyira jól nézett ki. :D
Szerintetek sértő, ha megkérem, hogy mondjuk ha bulizni megyünk, vegyen fel legalább egy inget és egy elegánsabb dzsekit vagy kabátot? Egyébként ő szereti ha én csinosan öltözködöm, mindig dicsér ha szoknyát vagy magassarkút veszek fel.
exemnek is hasonló mániája volt, neki már az elegáns volt ha ő cica nacit vett fekete felsővel, mert fekete
én pl kényelmesebben érzem magam farmer, sportcipő, póló kombóban, ritkán veszek fel már inget
beszéld meg vele, hogy tetszett neked ingben zakóban, de ne akard ráerőltetni, mondjuk már vége a hőségnek, lehet kényelmes az ing zakó akár
Mondjuk ne szólj bele?
A párom 34 éves, apám 60!, mégis farmer-póló kapucnis felső, sportcipő a ruhatáruk 99%-a.
Miért kellene nekik ingben feszengeni, ha abban nem érzik jól magukat.
Én nő vagyok, és zömmel farmer-sportcipő-laza póló az utcai viseletem.
Ki tudok öltözni, hogy a párom elájuljon, de nem hétköznapra fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!