Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj hogy én elvárom egy fiútól hogy jól és divatosan öltözködjön?
Egyrészt ha már elvárásokkal kezdődik egy párkapcsolat, akkor az nem az optimális fejlődést biztosítja. Spontaneitás és kiegyensúlyozottság helyett kényszerek és feszültségek fognak kialakulni.
Másrészt a " jól " és " divatos " relatív fogalmak.
Sokan a sznobságot és a trendek csőlátású követését keverik a valódi jó ízléssel és esztétikus látásmóddal.
szerintem meg úgy öltözzön ahogy akar.
Minek vegyen fel olyat ami neki nem tetszik? csak mert ez a divat?
ebben a szánalmas világban már nem is lepődök meg semmin.
Mióta lett egyáltalán ilyen fontos a divat? a belső értékek már nem is számítanak?
nem arról van szó,én értem én a kérdezőt.
Arról van szó,hogy gondolom ilyen bársony nadrágot hord,ami 10 éve nem divat, bolyhos kapucnis pulóver stb.
Mert ilyet nem elvárni kell, hanem eleve ilyen párt kell választani.
Ilyet max több éves kapcsolatban mondhat az ember, mikor már a felek el vannak kényelmesedve és előbb vesznek új paplan huzatot, mint nadrágot, vagy x-edik cipőt ami megy a másik kabáthoz is.
És ha nincs rá pénze?
Vagy ha az aktuális trend nem illik a személyiségéhez?
Vagy csak épp magasról lesza*rja a divatot?
Nem fontosabb az, hogy ápolt legyen, jól álljon rajta a cucc, és passzoljon a stílusához?
Legyek őszinte? Nő vagyok, de így se tudom, mi épp az aktuális trend... főleg férfiaknál.
Valahogy ez annyira nem érdekel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!