Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt az ideje, hogy összeköltözzünk és ha igen, hogyan vehetném rá a páromat?
Sziasztok.
Több mint 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 10év korkül.ellenére, mivel én érettebb gondolkozású vagyok, ő pedig fiatalosabb a korabeliekhez képest, jól megértjük magunkat.
Ősztől másodéves leszek az egyetemen, ami tőlünk félórányira eső nagyvárosban van, ahol a párom dolgozik, és emiatt mindketten ingázunk. A szüleimtől kaptam/tunk egy szépen felújított és berendezett házat, ahova már 1éve be szeretnék költözni, és már 1éve hordozom a cuccaimat, rendezem, hogy minnél otthonosabb legyen.
A párom az anyukájával él, aki idősebb és emiatt ő csinál meg minden házimunkát és nem szeretne elköltözni. Ha összeköltözhetnénk, nem kellene mindketten ingázzunk napi 2x és nem lennénk kifáradva sem, több időnk is lenne.
A körülöttem lévők hülyének tartanak hogy nem akarok egyedül költözni, de egyedül kellene élnem, amit nem akarok mert félnék és kevesebbet is találkoznánk a párommal.
Szerintetek mit tehetnék, hogy pozitív irányba terelődjön ez a helyzet?
Ha egy ilyet kierőszakolsz, abból sem köszönet, sem siker nem lesz.
Ahhoz, hogy maximális siker legyen a férfinak, minden ráhatás nélkül kell akarnia. Sőt neki kell szorgalmazni.
Lehet, hogy a párod idős anyukája is félne egyedül.
Az az érzésem, hogy sokat még nem beszélgettetek erről a témáról, a tervekről. Te leírtad, mit szeretnél, de neki mik a tervei? Jelenleg ő gondoskodik az anyjáról, csak úgy nem akarja otthagyni, gondolom. Vagyis mit mond, egyedül meri hagyni, rábízná-e másra? És te dolgozol suli mellett? Miből élnétek meg? Ezeket nem ártana átbeszélni, mielőtt fejest ugranátok a költözésbe.
Ha több mint három év után egy felnőtt férfinek nincs igénye arra, hogy a kapcsolatotokban elköteleződjetek és szintet lépjetek, akkor ott van bibi bőven...
Amúgy nem írod, hogy az anyukája nagyon leharcolt volna, csupán idősebb, így nekem kicsit úgy tűnik, ez csak kifogás, és nem azért nem akar elköltözni, mert az anyukája nem tudja ellátni saját magát, hanem azért, mert egyáltalán nem akar veled összeköltözni.
Amúgy azt se értem, hogy ha te annyira érett gondolkodású vagy, akkor mi a francért vagy ennyire beszarva attól, hogy egyedül élj? Szerintem ez nevetséges. Nekem kb. az jön le, hogy egy életképtelen beszari kislány vagy, akinek csak azért van idősebb párja, mert ettől érzi magát biztonságban.
#8 És ha lenne egy lakás, amit a szüleid vettek neked és pénzelnének, akkor se merült volna fel?
Értem, amit mondasz, én is voltam ilyen helyzetben, de attól, hogy nem tartottuk reálisnak az összeköltözést (mi mindketten egyetemisták voltunk még), mi beszéltünk róla, tisztáztuk, kinek milyen tervei vannak, tudtuk, hogy szeretnénk együtt élni, és megbeszéltük, mikor lesz rá lehetőség (amikor már mindketten dolgozunk).
Mennyire szorul rá az édesanyja ápolásra, segítségre? Ezt nem írtad, pedig elég fontos a kérdés szempontjából...
Az "ingázást" a fél órás útra érted amúgy? :D
Miért találkoznál keveset a pároddal, ha nem ott élnél ahol most, hanem egy másik házban?
Mitől félnél egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!