Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt az ideje, hogy összeköltözzünk és ha igen, hogyan vehetném rá a páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Több mint 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 10év korkül.ellenére, mivel én érettebb gondolkozású vagyok, ő pedig fiatalosabb a korabeliekhez képest, jól megértjük magunkat.

Ősztől másodéves leszek az egyetemen, ami tőlünk félórányira eső nagyvárosban van, ahol a párom dolgozik, és emiatt mindketten ingázunk. A szüleimtől kaptam/tunk egy szépen felújított és berendezett házat, ahova már 1éve be szeretnék költözni, és már 1éve hordozom a cuccaimat, rendezem, hogy minnél otthonosabb legyen.

A párom az anyukájával él, aki idősebb és emiatt ő csinál meg minden házimunkát és nem szeretne elköltözni. Ha összeköltözhetnénk, nem kellene mindketten ingázzunk napi 2x és nem lennénk kifáradva sem, több időnk is lenne.

A körülöttem lévők hülyének tartanak hogy nem akarok egyedül költözni, de egyedül kellene élnem, amit nem akarok mert félnék és kevesebbet is találkoznánk a párommal.

Szerintetek mit tehetnék, hogy pozitív irányba terelődjön ez a helyzet?

2018. aug. 14. 14:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
#8 Amúgy nem is azt írtam, hogy az a kapcsolat nem ér semmit, ahol nem költöznek össze ennyi idő után... Hanem azt, hogy egy felnőtt, dolgozó, önellátó férfi esetében 3 év után már jelen kéne lennie az igénynek az összeköltözésre. Akinek nincs, annak nem lesz ott később se. Ennek semmi köze ahhoz, amit te reagáltál :)
2018. aug. 14. 15:51
 12/25 anonim ***** válasza:
6%

Babám, a rezsit miből fzeted?

Vagy a pasikád eltart? Ezt hogy gondoltad?

Tudod mikor költöznék össze olyan csajjal, aki még egyetemista, bevétele nulla (vagy párezer diákmunkából), és azt várja, hogy eltartsam.

Valóban, ROPPANTUL éretten gondolkodsz... ja, nem :D

2018. aug. 14. 16:07
 13/25 anonim ***** válasza:
18%

11-es, igen, igénye lehet, hogy lenne de ne mondd már, hogy az az álma, hogy egy egyetemista lányka seggét tartsa el, egy olyan házban, amihez neki semmi köze, ls ha a lányka rájön, hogy inkább más farka kell neki akkor úgy kidobhatja mint a sicc.

Tudod mikor menne ebbe bele normális férfi. :D

2018. aug. 14. 16:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Ja, a válaszokat elnézve még néhány plusz dolog, amit jó lenne tisztázni, hogy lehessen normálisan válaszolni:

Dolgozol? Van kereseted?

A szüleid támogatnak, ha már vettek házat?

Vagy miből tartanád fenn?

2018. aug. 14. 16:13
 15/25 A kérdező kommentje:
Míg tanulok, a szüleim tartanak el minden szempontból- itt nem a pénztől van szó, mert szó se lehet róla, hogy eltartson
2018. aug. 14. 16:19
 16/25 A kérdező kommentje:

Az anyuka is dolgozik, nem szorul a fia pénzére és ha akarná a fia boldogságát, elengedné.

Nem a párom tartana el, hanem a szüleim, míg tanulog. Tudod nem mindenkinek van annyi bőr a pofáján, hogy otthon lógásra a lábát, míg a párja dolgozik.

Nem kellene az embernek esni ennyire- itt sem mindenki túl érett gondolkodású...

Mivel a ház elég nagy, és egy nagy városban van, nincs háziállat se, emiatt félnék- 3roma család van az udvarban még hátul...amik közzül az egyikből még börtönbe is van 1-2ember

2018. aug. 14. 16:29
 17/25 A kérdező kommentje:

Ja és nagyon sokat beszéltünk már erről, de sose jutottunk közös nevezőre.

Nem tudja meddig él még az anyuka- 5-10 évig?!- emiatt is nem akarja ott hagyni. Hajnalban kel, késő délután ér haza, ott meg nyugodtabb lenne az élete is mert nem használná ki és nem parancsol hat a neki az anyja.

2018. aug. 14. 16:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem nincs még itt az ideje az összeköltözésnek. Majd akkor lesz, ha te is dolgozol, és fenn tudod tartani magad. Ez a szüleim tartanának el dolog nagyon gáz. Most azért fizessék meg egy ház fél rezsijét, étkezésedet meg egyebeket, hogy te felnőttesdit játszhass? Elhiszem, hogy bele férne nekik anyagilag, de nem ez a lényeg. A fél óra ingázás meg teljesen baráti. Majd akkor térjetek vissza a témára, ha befejezted a sulit, és dolgozni kezdesz.
2018. aug. 14. 16:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Az egyedül költözés meg szerintem is felesleges. Most minek így, hogy a szüleidtől függsz? Neked is kenyelmesebb, hogy haza mész, ahol minden rendezett, van főtt étel, és nem neked kell mindenről gondoskodni. A fél óra ingázás miatt meg telejsen felesleges lenne még egy háztartást fenntartaniuk a szüleidnek.
2018. aug. 14. 17:00
 20/25 A kérdező kommentje:
Na akkor tisztázom, hogy mivel jogon vagyok, emiatt dolgozni is fogok ügyvédek mellett, van pénz. Mondom hogy nem ez a lényeg...és anyumék már küldenének, mivel minden bútort én választottam ki, nekem lett csinálva a ház-költöznöm így is úgyis kell.
2018. aug. 14. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!