Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt az ideje, hogy összeköltözzünk és ha igen, hogyan vehetném rá a páromat?
Sziasztok.
Több mint 3,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 10év korkül.ellenére, mivel én érettebb gondolkozású vagyok, ő pedig fiatalosabb a korabeliekhez képest, jól megértjük magunkat.
Ősztől másodéves leszek az egyetemen, ami tőlünk félórányira eső nagyvárosban van, ahol a párom dolgozik, és emiatt mindketten ingázunk. A szüleimtől kaptam/tunk egy szépen felújított és berendezett házat, ahova már 1éve be szeretnék költözni, és már 1éve hordozom a cuccaimat, rendezem, hogy minnél otthonosabb legyen.
A párom az anyukájával él, aki idősebb és emiatt ő csinál meg minden házimunkát és nem szeretne elköltözni. Ha összeköltözhetnénk, nem kellene mindketten ingázzunk napi 2x és nem lennénk kifáradva sem, több időnk is lenne.
A körülöttem lévők hülyének tartanak hogy nem akarok egyedül költözni, de egyedül kellene élnem, amit nem akarok mert félnék és kevesebbet is találkoznánk a párommal.
Szerintetek mit tehetnék, hogy pozitív irányba terelődjön ez a helyzet?
Babám, a rezsit miből fzeted?
Vagy a pasikád eltart? Ezt hogy gondoltad?
Tudod mikor költöznék össze olyan csajjal, aki még egyetemista, bevétele nulla (vagy párezer diákmunkából), és azt várja, hogy eltartsam.
Valóban, ROPPANTUL éretten gondolkodsz... ja, nem :D
11-es, igen, igénye lehet, hogy lenne de ne mondd már, hogy az az álma, hogy egy egyetemista lányka seggét tartsa el, egy olyan házban, amihez neki semmi köze, ls ha a lányka rájön, hogy inkább más farka kell neki akkor úgy kidobhatja mint a sicc.
Tudod mikor menne ebbe bele normális férfi. :D
Ja, a válaszokat elnézve még néhány plusz dolog, amit jó lenne tisztázni, hogy lehessen normálisan válaszolni:
Dolgozol? Van kereseted?
A szüleid támogatnak, ha már vettek házat?
Vagy miből tartanád fenn?
Az anyuka is dolgozik, nem szorul a fia pénzére és ha akarná a fia boldogságát, elengedné.
Nem a párom tartana el, hanem a szüleim, míg tanulog. Tudod nem mindenkinek van annyi bőr a pofáján, hogy otthon lógásra a lábát, míg a párja dolgozik.
Nem kellene az embernek esni ennyire- itt sem mindenki túl érett gondolkodású...
Mivel a ház elég nagy, és egy nagy városban van, nincs háziállat se, emiatt félnék- 3roma család van az udvarban még hátul...amik közzül az egyikből még börtönbe is van 1-2ember
Ja és nagyon sokat beszéltünk már erről, de sose jutottunk közös nevezőre.
Nem tudja meddig él még az anyuka- 5-10 évig?!- emiatt is nem akarja ott hagyni. Hajnalban kel, késő délután ér haza, ott meg nyugodtabb lenne az élete is mert nem használná ki és nem parancsol hat a neki az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!