Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim a képembe hazudott, és még engem hibáztat. Hisztis vagyok?
A pasim elment vidékre a szülővárosába 3 napra a legjobb 2 barátjával, és az egyik hozta a barátnőjét, ergo 4-en mentek. (Engem nem hívott, mert eredetileg kanbuli lett volna).
A csaj egyik este bepiált, és "rámászott" a barátomra-bókolt neki, meg közölte, hogy ha engem elhagy a pasim, vele összejöhetne. A pasim leállította a csajt, betudta annak, hogy mattrészeg.
Rákövetkező este hívtam a barátomat, nem vette fel a telefont. Órák múlva visszahívott, hogy a falu parkjában ülnek és beszélgetnek, és nagyon jól érzi magát. Tökre örültem. Majd mit hoz a jövő, azon a napon, amikor jött haza fele, egy közös lányismerős feltette, hogy a párom nem a parkban volt, hanem a helyi kis kocsma/presszóban 2 lánnyal csocsózott. Számonkértem, hogy ez mi, mire közölte, hogy régi ismerősök, majd azt, hogy nem is ismerte őket. Közöltem, hogy itt belebukott a hazugságába, mire rámnyomta a telefont, és üzenetben elhordott, hogy én hogy lehetek ennyire hisztis, hogy nem bízom benne, és akkor minek vagyok vele, és elmarom mellőle a barátait, ő mindig őszinte volt velem. Ez 1 napja volt, azóta nem beszéltünk.
5 éves kapcsolat, totál értetlenül állok a dolgok előtt.
Tegyuk fel van egy pasi x, y csaj magaenak szeretne x et. Mit tehet y hogy ezt elerje? Ha egy idegen csaj azt mondja h a pasid megdugta es a pasid tagadja akkor kinek hiszel? Mi van ha azt mondja h csokolozott vele? Mivan ha azt mondja h ramaszott x re de o nem viszonozta a kozeledest ezert bosszubol kitalal valamit?
Labilis vizekre eveztel csak ennyit mondok
Hát úgy tűnik, hogy nagyon nem örült annak, hogy ez neked nem tetszett.
Az a fránya facebook.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!