Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudott nekem, már nem az első alkalom. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Még mielőtt megismertük egymást volt egy lány akit ismert és akivel beszélgettek. Vonzónak találta és online voltak "kalandjaik" egymással. Miután összejöttünk folytatta a beszélgetést vele és engem ez némileg zavart de nem szóltam miatta. Később 2 és fél év együttlét után mikor már többször szóbajött hogy tartja a kapcsolatot vele azt mondta hogy nem éri meg neki az hogy ez az eset tönkretegye a kapcsolatunkat és nem beszélget vele többet. Ez után 2 hónappal megláttam hogy írt neki ... persze megpróbálta elrejtebi gyorsan letette a telefint de rákérdeztem. Az után jött a kifogás hogy csak beszélgetnek nincs jogom kiakadni dehát hazudott és mégcsak nem is én kértem rá. Sikerült megértetni vele a dolgot és ekkor már megigérte hogy letiltja és nem beszél vele. Most eltelt még 2 hónap és ismét lebukott. Azt mondta ennyi idő után nem hitte hogy még így reagálok megigérte de nem örökre szól és nyomatékosította hogy nem hazudott csak "nem mondott igazat" mert kell neki a szabadság és ő egy régi barát egy társaság. Nekem nagyon rosszul esett hogy titkolózott éshogy amit megbeszéltünk megszegte másodjára is. Persze ő igyekszik azt a benyomást kelteni hogy én vagyok a hibbant aki túlzottan féltékeny és én reagálok rosszul ezekre a dolgokra és ez nem is nagy ügy.. kérlek írjátok le a véleményeteket.. magyon rosszul érzem magam és nem tudom mitévő legyek.. már lassan 3 éve vagyunk együtt és nem sok problémank volt viszont ez az eset úgy érzem tönkreteszi vagy már most tönkre tette. Köszönöm a válaszokat!
Ki kellett volna vágni már régen. Mi az, hogy veled jár, de mással beszélget ilyen téren a neten, mint férfi és nő? Ennyire kapcsolatfuggő vagy, bocsi? Én férfiként kidobtam volna a nőt, ha velem jár, közben mással flörtölget, beszélget bizalmasan.
2018. máj. 16. 02:07
2/10 anonim válasza:
Hol lakik ez a csaj, milyen messze?
Ez a nem hazudott, csak nem mondott igazat, haaaaaat.... :D
Ekkora kamu dumát.
Szakítani azért erős lenne, mert mással beszélget, de ki tudja, csak neten dumalnak e?
2018. máj. 16. 02:21
3/10 anonim válasza:
gondolod, h. 3 év alatt egyszer sem dugtak?
annyira naiv vagy.
én maradtam volna benne ebben a kapcsolatban, ha azt látom, h. a párom másra vágyik.
akkor legyen vele.
2018. máj. 16. 05:09
4/10 anonim válasza:
jav.:én NEM maradtam volna benne
2018. máj. 16. 05:09
5/10 anonim válasza:
Nos ha ez tényleg CSAK beszélgetés akkor te reagálod túl, akkor lehetne sokkal rosszabb is, pl egy szerető.
Viszont itt is felmerül a kérdés hogy valóban csak virtuálisan beszélgetnek e, vagy néha találkoznak/találkoztak is. Mert azért 3 évig senki nem tart fönt egy olyan kapcsolatot ahol sosem találkoztak még... Vagy legalábbis nekem ehez nem lenne türelmem, főleg ha a párom megkér hogy fejezzem be.
2018. máj. 16. 05:32
6/10 anonim válasza:
Úristen milyen kifogások ezek??? Szerintem b***d arconXD mikor az ember szerelmes, hajlamos nem ugy látni a dolgokat mint amilyenek valójában. Régen én is voltam hasonlo kapcsolatokban, mikor a ferfi Ennyire se tisztelt meg engem, többször Előfordult hogy "fullentett", nem is vagyunk mar együtt. Most egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élek, ahol például ilyesmi amit leírsz elő nem fordulhat, annyira őszinték vagyunk... Szoval ne legyél jószívű vele... :)
2018. máj. 16. 06:52
7/10 anonim válasza:
*kapcsolatban
2018. máj. 16. 06:53
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ha azt nézem, hogy csak beszélgetnek (mar ha ez a része igaz), akkor túlreagálod. Ugyanakkor nekem nagyon fura, hogy valaki a párja mellett fenntart hosszú ideig egy ilyen virtuális kapcsolatot. Annyira, hogy miután megigéri, hogy befejezi, akkor sem tartja be, többszöri alkalommal se. Felmerül a kérdés, mi a csudának olyan fontos, hogy nem bírja abba hagyni? Meg ez a suttyó szöveg se tetszik, hogy nem hazudott...meg kell neki a szabadság. Milyen szabadság kell neki? Hogy kapcsolat alatt más nőkkel flörtölgessen, beszélgessen? Nem értem.
Akárhogy csűri a szavakat, hazudott, a "nem mondott igazat" ugyan ezt jelenti. És ki tudja ezek után, hogy mas dolgokban mennyire volt őszinte.
2018. máj. 16. 07:30
9/10 anonim válasza:
Nekem már az sem férne bele, hogy a szerelmünk hajnalán ő virtuális etyepetyéket tart egy másik nővel. Velem enyelegjen, ne mással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!