Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom mindenért engem hibáztat?

Figyelt kérdés

A párom mindenért mindig másokat hibáztat. Ha valami nem sikerül neki azért is főleg engem okol. Ha valamit elront, elfelejt akkor is engem okol.

Ez számomra nagyon kiborító és igazságtalan, de ő képtelen elismerni, hogy nincs igaza.

Nem lehet vele megbeszélni, köti az ebet a karóhoz.

Ha valamilyen logikai feladványt előbb oldok meg mint ő,azért is én vagyok a hibás!

Komoly önértékelési problémái vannak.

Mit tegyek?

Hagyjam rá?

Dicsérjem többet hogy elhiggye, hogy többet ér mint gondolja?

Nyeljem le amit mond?

Vagy osszam ki mindig?

Nem tudok rá hatni. Nem gondolkozik el saját magán.

Mindig nagyon kiakadok, veszekedés és elhidegülés lesz a vége.

2018. márc. 16. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki.
2018. márc. 16. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Legyints, ha megint kezdi. Leginkább önmagával nincs tisztában.
2018. márc. 16. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán illetek össze, kicsit bugyuta gondolkodásmódhoz tartozik ilyen jellem, írásodból ítélve Te nem ilyen vagy.

Magadat kínzod, ha vele maradsz, sajnos.

Valahol elromlott az élete, vagy átmész pszihomókusba, vagy továbblépsz.

Valószínű még egy adag agresszió is van benne, avval meg nem nagyon lehet kezdeni semmit(hacsak nem sportol komolyabban)

2018. márc. 16. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

éretlen, buta, cserébe agresszív ember.

"Nem tudok rá hatni. Nem gondolkozik el saját magán."

Miért jó ez neked? Ő nem fog változni, csak egyre jobban elveszi az életkedvedet, semmi biztató jövőt nem látok én ebben.

2018. márc. 16. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivan?! Az ilyen embert ki kell cs.szni a fenébe, nem még a lelkét pátyolgatni... :D
2018. márc. 16. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 16. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem nőtt fel, megrekedt gyermeki szinten.Bele lehet őrülni, egy ilyen emberrel való kapcsolatba.

Ha tarsul mellé projektálás, hazudozás stb.akkor nárcisztikus személyiségzavarú emberrel van dolgod.Menekülj!

2018. márc. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!