Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hibáztat mindenért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hibáztat mindenért engem? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal.Kb fél éve előjött aza szituáció, hogy mindenért engem hibáztat, mindenbe beleköt.De ha Ő csinál olyan dolgot ami nekem nem tetszik akkor az nembaj,és képes úgy kiforgatni a dolgokat, hogy a végén én legyek a hibás azért is. De közben szeret, mert már az eljegyzést is szóba hozta. De nem értem, hogy miért csinálja velem ezt. Ráadásul ilyen lelkis dolgokról nem is lehet vele nagyon beszélni, jó pillanatába kell elkapni őt ahoz hogy tudjunk az érzelmeiről beszélni.Nem tudom, hogy adjam a tudtára, hogy megkell változnia, és hogy ez amit csinál egyáltalán nem jó dolog! Ti mit tennétek?
2011. nov. 13. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át még egyszer az eljegyzést. Felnőttet már nem lehet nevelni.
2011. nov. 13. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nagy munka lesz, majd rájössz, és siker egyáltalán nem garantált.bonyolult lenne levezetni.
2011. nov. 13. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is ugyanez volt a volt barátommal, és sajnos egy idő után emiatt annyi lett a konfliktus, hogy végül is szakítottunk. ülj le vele erről beszélni. csak saját magától függ, megváltozik e a kedvedért, te nagyon semmi mást nem tehetsz, csak hogy elmondod az érzéseidet ezzel kapcsolatban.
2011. nov. 13. 01:32
 4/6 anonim ***** válasza:
szakíts vele gyorsan, mielőtt úrrá lesz rajta a hatalomvágy
2011. nov. 13. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és beszéljétek meg! Ha nem megy akkor nincs keresnivalótok egymás mellett! Egy kapcsolatban nagyon fontos h mindent meg tudjatok beszélni!
2011. nov. 13. 09:38
 6/6 JulesM111 ***** válasza:

Megunt téged.

Ez a mindenért te vagy a hivás dolgot ne tűrd tovább, állj a sarkatra, mondd el neki, ha nem érti ba..d ki a lakásból.

2011. nov. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!