Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a barátnőtökről 3 év után kiderülne hogy butább mint gondoltátok?
3 éve vagyunk együtt, nem az esze miatt jöttem vele össze de az elmúlt időszakban volt pár gondolata ami ledöbbentett. Pl. kiderült hogy szerinte "a csillagok esténként alakzatba állnak" - először azthittem hülyéskedik aztán mikor elmagyaráztam neki hogy a csillagok nem mozognak és állnak alakzatba éjszakára akkor aztmondta hogy ne akarjam beeteni.(csillagképekre gondol az alakzatnál)
Egy másik esetnél kiröhögött hogy a villanymozdony árammal megy, aztmondta ilyennel ne akarjam már beetetni. Kérdeztem tőle hogy szerinte akkor mivel megy az a mozdony, aztmindta csak úgy magától de hogy az elektromos vezeték minek van felette azt nemtudja. Azthittem csak szivat de láttam a komolyságot az arcán. Erre megkérdeztem tőle hogy akkor az autó sem benzinnel megy? Erre totál elkezdett nevetni hogy ne szivassam már, ő ezeket nem beszi be. Kiderült hogy szerinte az autó attól megy h9gy nyomjuk a gázpedált és a benzin nemtudja minek kell bele.
Amúgy teljesen normális lány, néha el kell neki magyarázni dolgokat de ez a fenti 3 dolog kiakasztott. Ti együtt maradnátok ha kiderülne hogy butább a párotok mint gondoltátok?
Vígasztaljon a tudat, hogy Amerikában az emberek 70%-a ilyen szinten van és még is elboldogulnak a mindennapokban.
Viccet félre téve elég kiábrándító lehet az ilyen megnyilvánulásai. De senki se tökéletes. Ha életreszóló párt akarsz magadnak választani elég sok pont van amit szem előtt kell tartani. Pl.
Ne legyen lusta, vezesse tisztességesen a háztartást. Szeressen, támogasson. Ne legyenek káros szenvedélyei. Legyen hűséges, becsületes, adja meg amire vágysz. Maradjon igényes. Legyen okos, őszinte, odaadó, nőies. Jó anya, jó feleség, jó szexpartner, jó barát meg sok-sok más.
Neked kell mérlegelni mik a legfontosabbak számodra és, ha az első 3 dolog amire szükséged lenne és hiányzik belőle akkor el kell búcsúzni egymástól.
De hangsúlyozom mégegyszer TÖKÉLETES nincs.
Összejöhetsz egy okos nővel, de ha megiszik 3 felest és egyből ugrik egy másik pasira akkor megint megérkeztél.
nem értem: miért nem szakítasz vele?
talán jólesik, hogy felnéz rád?
Te sem lehetsz olyan marha okos, ha három évig nem tűnt fel, hogy a csajod amúgy iszonyú buta.
Vagy szimplán csak leszarod őt... nekem félév után leesett, hogy az exem sosem fog leszakandi az anyjáról, pl.
Nővérem is ilyen, a párja elvan vele. (Ő pl nem hisz a világűr létezésében, és hasonlók)
Úgy tűnik van akinek mindegy, csak nézzen ki jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!