Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha barátnőtökről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha barátnőtökről kiderülne hogy pszichiátriai problémái vannak?

Figyelt kérdés
Pl érzelmileg labilis személyiségzavara van.
2017. szept. 29. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Nekem volt egy ilyen esetem. Gyorsan megdugtam 1x, aztan huztam a francba. A nevere sem emlekszem.
2017. szept. 29. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
érdemes kideriteni honnan ered
2017. szept. 29. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
1.: remélem ráhánysz a tükörre, ha belenézel :)
2017. szept. 29. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ennek is vannak változatai. Van enyhébb és súlyosabb formája is. Ameddig nem ön és közveszélyes, nem jelentene gondot. 28/f
2017. szept. 29. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha a barátnőm, akkor már megszerettem elméletileg. Akit meg megszerettem, annak már elfogadtam a hibáit.
2017. szept. 29. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Engem akkor hagyott el az egyik nő amikor legnagyobb depresszióban voltam. Már évek óta teljesen jól vagyok. Nemrég neki voltak súlyos gondjai, próbált volna közeledni.

Csak annyit tettem, hogy megmondtam neki, hogy igaza volt. Van barátnőm és nem érdekel, ha öngyilkossági elképzelései vannak. Menjen orvoshoz és oldja meg.

2017. szept. 29. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Hàt ő!! Alapvetően mindenki egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik! Egy érzelmileg labilis partnerrel ilyet nem lehet...Két megoldás van a súlyosság függvényében

. 1. Ha enyhe vagy nem nehezen lehet kihozni belőle akkor melette lennék és segìteném, hogy rendbe jöjjön. De ha súlyos akkor nem kezdek vele(gondolom pàr hét/hónap alatt előjön) mert engem is tönkretesz udegileg! Valami hasonlóban volt részem egyszer! Poén: a lány melett voltam aztán helyrejött és dobbantott!

2017. szept. 29. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Megoldjuk. Csak ne menjek rá.
2017. szept. 29. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem jutott túl a barátnő-státuszon (értsd: nem lett belőle párkapcsolat).

Elevickéltünk még egymás friendzone-ében egy darabig, aztán elég lett abból is. Az uccsó infóm róla az, hogy be is csavarodott, mert kábé a kutya se...

2017. szept. 29. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha szeretünk egymást, együtt megoldjuk.
2017. szept. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!