Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha barátnőtökről kiderülne hogy pszichiátriai problémái vannak?
Engem akkor hagyott el az egyik nő amikor legnagyobb depresszióban voltam. Már évek óta teljesen jól vagyok. Nemrég neki voltak súlyos gondjai, próbált volna közeledni.
Csak annyit tettem, hogy megmondtam neki, hogy igaza volt. Van barátnőm és nem érdekel, ha öngyilkossági elképzelései vannak. Menjen orvoshoz és oldja meg.
Hàt ő!! Alapvetően mindenki egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik! Egy érzelmileg labilis partnerrel ilyet nem lehet...Két megoldás van a súlyosság függvényében
. 1. Ha enyhe vagy nem nehezen lehet kihozni belőle akkor melette lennék és segìteném, hogy rendbe jöjjön. De ha súlyos akkor nem kezdek vele(gondolom pàr hét/hónap alatt előjön) mert engem is tönkretesz udegileg! Valami hasonlóban volt részem egyszer! Poén: a lány melett voltam aztán helyrejött és dobbantott!
Nem jutott túl a barátnő-státuszon (értsd: nem lett belőle párkapcsolat).
Elevickéltünk még egymás friendzone-ében egy darabig, aztán elég lett abból is. Az uccsó infóm róla az, hogy be is csavarodott, mert kábé a kutya se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!