Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a barátnőtökről kiderülne vmi durva dolog?
Cigány-> szakítanék
Rossz tanuló, fogyatékos -> nem zavarna
Jehovát meg elküldeném egy melegebb éghajlatra...
Cigány: Egyből kiszúrható, ergo már barátnőnek szóba se kerülhetne.
Rossz tanuló: Engem nem zavarna, de azért igyekezném motiválni, mert ugye mindenen lehet javítani :)
Értelmifogyatékos a testvére: Ezen mi a probléma? Én nem csinálnék belőle problémát
Jehova tanúja: (lsd. cigány)
hogy cigány ---> Nem jönnék össze vele elve.
rossz tanuló ---> Segítenék neki a tanulásban.
van egy értelmi fogyatékos testvére ---> Nem lenne gond.
hogy jehova tanúja ---> Nem érdekel a vallása senkinek. Amég az mellett tud normális értelmes ember maradni.
Számomra durva dolog a megcsalás. A felsoroltak mind kiderülnek, mielőtt a barátnőm lenne. Rasszista nem vagyok, ahogy elitista stréber sem. A testvérét senki nem tudja megválasztani és azt inkább becsülöm, ha valaki összetart a családjával a nehézségekben is.
Egyedül a vallás kizáró ok, mert az eltérő nézetek (főképp az említett példa esetén) elég hamar éreztetik a hatásukat egy kapcsolatban. Nyilván ilyesmiért se hagynék ott senkit, de onnantól jó esély van rá, hogy saját magától tönkremenne a kapcsolat.
Ezen akkorát nevettem, ahogy sorolod a dolgokat:) Cigány, rossz tanuló, értelmi fogyatékos testvér....de a legdurvább, jehova tanúja...a végére szinte vártam volna, hogy " a legszörnyűbb, ÜGYVÉD" :)
Komolyra fordítva a szót:
- ha cigány lenne (ami azért elég feltűnő), de mégis csak később tudnám meg, nem zavarna, ha addig minden rendben volt köztünk
- ha rossz tanuló, segítenék, inspirálnám
- fogyatékos testvér semmiben nem változtatná a véleményemet
- jehova tanúja-nem értek hozzá, pontosan mit jelent, miben nyilvánul meg, de ha annyira fanatikus hívő lenne, ami már a mindennapokban összeegyeztethetetlen az én életvitelemmel, abból lehetnének gondok. Mindenesetre emiatt sem dobnám ki rögtön, esélyt kell adni, majd elválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!