Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a barátnőtökről 3 év után kiderülne hogy butább mint gondoltátok?
3 éve vagyunk együtt, nem az esze miatt jöttem vele össze de az elmúlt időszakban volt pár gondolata ami ledöbbentett. Pl. kiderült hogy szerinte "a csillagok esténként alakzatba állnak" - először azthittem hülyéskedik aztán mikor elmagyaráztam neki hogy a csillagok nem mozognak és állnak alakzatba éjszakára akkor aztmondta hogy ne akarjam beeteni.(csillagképekre gondol az alakzatnál)
Egy másik esetnél kiröhögött hogy a villanymozdony árammal megy, aztmondta ilyennel ne akarjam már beetetni. Kérdeztem tőle hogy szerinte akkor mivel megy az a mozdony, aztmindta csak úgy magától de hogy az elektromos vezeték minek van felette azt nemtudja. Azthittem csak szivat de láttam a komolyságot az arcán. Erre megkérdeztem tőle hogy akkor az autó sem benzinnel megy? Erre totál elkezdett nevetni hogy ne szivassam már, ő ezeket nem beszi be. Kiderült hogy szerinte az autó attól megy h9gy nyomjuk a gázpedált és a benzin nemtudja minek kell bele.
Amúgy teljesen normális lány, néha el kell neki magyarázni dolgokat de ez a fenti 3 dolog kiakasztott. Ti együtt maradnátok ha kiderülne hogy butább a párotok mint gondoltátok?
Szomszédom szétverte kalapáccsal a TV-jét, mert nem indult el és lemaradt a meccsről, erre kiderült, hogy nem volt bedugva.
Felesége megkért hozzak nekik új csapot, mert nem folyik belőle a víz csak csöpög a konyhában, hoztam nekik 1-et, kibontotta tekergeti de semmi nem jön. Idézem "Ez szarabb, mint a régi!"
Szerintem ők tökéletes párt találtak maguknak! Nálatok mi a helyzet kérdező?
A helyedbe kiröhögném, és közölném vele: Nem baj, tudod, hogy nem az eszedért szeretlek :)
Hidd el jobb egy buta, irányítható, rád felnéző mert okos vagy nő, mintha tènyleg okos lenne.
Azt még megértem, hogy az első randin nem kvantumfizikáról, meg a világmindenség eredetéről beszélgettetek. De hogy neked ez csak 3 év után tűnjön fel, az ne is haragudj, de több, mint furcsa. Mondjuk én eleve nem a klasszikus "adjuk el magunkat randin, azon kívül meg egy szót se szóljunk egymáshoz" jellegű ismerkedésnek vagyok a híve, és azért ahogy beszélgetünk erről-arról, elég hamar be lehet lőni, hogy milyen tudásszinten áll a hölgy, szóval nagy meglepetés utána már nem érhet. Lehet, hogy kiderül, hogy van, amit nem tud, de óriási meglepetés nem érhet.
Egyébként meg: barátnőt keresek, és nem tudományos munkatársat. Jó, a 40-es IQ az ettől még nem lesz vonzó, de mivel általában eléggé eltérő érdeklődési körű barátnőim szoktak lenni, megvan annak a varázsa, hogy tanulhatunk egymástól. Eddig még soha nem ábrándított ki, ha a barátnőm nem tudott valamit, bár az is igaz, hogy olyan sem volt még, aki megingathatatlan hittel kardoskodott valami középkori marhaság mellett.
wow, mennyi komplexusos ferfi, akik nem tudnak elviselni, hogy okos a baratnojuk. egy okos ferfi okos not szeretne, mert tisztaban van a sajat kepessegeivel es egy hozzaillo tarsra vagyik. mondjuk, aki ugy gondolkozik, ahogyan ti, valoszinuleg nem lehet ertelmes eleve. :/
en nem lennek kepes egy buta ferfival lenni, sot, szerintem egy atlagos intelligenciajuval se menne. persze az IQ nem minden, de eddig a barataim mind joval atlagfeletti IQ-val rendelkeztek es ertelmesek, tajekozottak voltak a vilaggal kapcsolatban, ami mindenkepp hatalmas plusz.
mirol beszelgettek, ha nem vagytok kb azonos szellemi szinten? mert az addig oke, hogy mas az erdeklodesi korotok esetleg, de ha ennyire alap dolgokat nem tud a baratnod, hat... ennel sokkal tobbet tudott a 3 eves kislany, akit Londonban babysitterkedtem, o a gravitaciorol meselt, meg a vilagurrol meg a bolgygokrol, mi mibol van, stb.
Ez miatt nem szakítanék vele, ha amúgy minden rendben. Inkább többet beszélgetnék vele mindenféle témában és felvilágosítanám általánosabb dolgokról.
Azért azt leszögezném, hogy ne nevessen ki meg ne jöjjön ezzel a "ezt nem veszem be" szöveggel, azért mert ő butácska.
Én sem vagyok képben sok dologgal belátom, de ilyenkor inkább csak figyelek és hallgatok. :-D
Írtam, hogy nem az esze miatt jöttem vele össze viszont nem tudtam, hogy ennyire buta... Nem a csillagok, a mozdony vagy az autó itt a probléma hanem az hogy valaki nem használja az eszét, vagy jol titkolja hogy nincs neki annyi mint amit mutat. Alapvetően persze viccesen hangzanak amiket leírtam de amikor elkezdek azon gondolkodni hogy ha lennének gyerekeink akkor mit örökölnének értelmileg vagy mennyire szamíthatok majd rá komolyabb helyzetekben pl. egy külföldi utazás gyerekekkel, váratlan vészhelyzet amit neki kell egyedül megoldani stb. ezekhez szükség van kreatív értelmes gondolkozásra, de még egy alap élethelyzetben sem árt ha valaki kreatívan gondolkozik.
A helyzet az, hogy nagyon szeret engem és felnéz rám, mindenben a kedvemben akar járni, szinte már már zavarba ejtően. Minden nap elmondja hogy mennyire szeret de én jobban örülnék pár mélyebb gondolatnak a már-már mondókának hangzó 3 szavas szerelmi vallomásnak. Egyszer elkezdett sírni az utcán amikor megmondtam neki hogy szépen elszavalta megint hogy mennyire szeret.- bunkónak éreztem magam, és bocsanatot kértem de be kellett látnom hogy ennél nekem mélyebb komolyabb gondolatok kellenek ahhoz valaki elmondja mennyire szeret. A kapcsolat elején úgy gondoltam hogy elég a szerelem és a sok odaadás tőle de mostanában valami hiányzik. Gondolom ahogy elmúlik a szerelem fontosabbá válik hogy milyen mélységben és minőségben tudunk beszélgetni dolgokról, az életről és olyan mintha nem tudna tovább fejlődni a kapcsolat. Aki értelmes az megérti a többinek nyugodtan lehet engem oltani meg lehülyézni hogy miért most gondolkozok ezen, csináljátok ha jól esik mert nem veszem fel :) Egyszerűen most jöttek elő ezek a dolgok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!