Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a barátnőtökről 3 év után kiderülne hogy butább mint gondoltátok?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nem az esze miatt jöttem vele össze de az elmúlt időszakban volt pár gondolata ami ledöbbentett. Pl. kiderült hogy szerinte "a csillagok esténként alakzatba állnak" - először azthittem hülyéskedik aztán mikor elmagyaráztam neki hogy a csillagok nem mozognak és állnak alakzatba éjszakára akkor aztmondta hogy ne akarjam beeteni.(csillagképekre gondol az alakzatnál)

Egy másik esetnél kiröhögött hogy a villanymozdony árammal megy, aztmondta ilyennel ne akarjam már beetetni. Kérdeztem tőle hogy szerinte akkor mivel megy az a mozdony, aztmindta csak úgy magától de hogy az elektromos vezeték minek van felette azt nemtudja. Azthittem csak szivat de láttam a komolyságot az arcán. Erre megkérdeztem tőle hogy akkor az autó sem benzinnel megy? Erre totál elkezdett nevetni hogy ne szivassam már, ő ezeket nem beszi be. Kiderült hogy szerinte az autó attól megy h9gy nyomjuk a gázpedált és a benzin nemtudja minek kell bele.

Amúgy teljesen normális lány, néha el kell neki magyarázni dolgokat de ez a fenti 3 dolog kiakasztott. Ti együtt maradnátok ha kiderülne hogy butább a párotok mint gondoltátok?

2018. aug. 11. 05:03
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért, éjszaka van...
2018. aug. 11. 05:06
 2/28 anonim válasza:
77%

Eleve csak akkor jövök össze valakivel, ha szerelmes vagyok belé.

Nálam butább emberrel kizárt, hogy bármiféle kapcsolatban is legyek, lenézném, nem tudnám tisztelni. Nekem fontos, hogy egy szinten legyünk szellemileg, mégjobb, ha az illető okosabb nálam.

Ha a butáskodását leszámítva kedveled a lányt, emiatt igazán nem kellene lapátra tenned szegényt. Mennyire szereted? Mit érzel iránta?

Ha hosszabb távon is idegesíteni fog a dolog, akkor már átgondolandó.

21/L

2018. aug. 11. 05:12
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen hétköznapi dolgokkal kapcsolatban így gondolkodik, az már kb. a első randin kibukott volna. Vagy akkor az elmúlt három évben ti miről beszélgettetek?
2018. aug. 11. 05:44
 4/28 anonim ***** válasza:
99%
3 év után tűnt fel? Összeilletek, te se vagy okosabb.
2018. aug. 11. 06:21
 5/28 anonim ***** válasza:
5%
Engem aztán nem érdekelne ,hogy alapvetően teljesen lényegtelen dolgokat nem tud. Értsen ahhoz amit éppen dolgozik és ennyi. Nem az ő dolga az hogy mit csinál a csillag az égen meg mitől megy az autó,megvan erre a szakember aki tudja meg érdekli.Napi életben ezek teljesen haszontalan dolgok. A lényeg hogy jól meglegyünk ne veszekedjünk ne csaljon meg ,és jó legyen a szex ,ennyi.
2018. aug. 11. 06:26
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
3 év alatt ti tényleg nem beszélgetettek? Kérdezd meg tőle, hogy miből van a felhő?
2018. aug. 11. 06:40
 7/28 anonim ***** válasza:
13%
Csak azt ne akard hogy egy nő okosabb legyen,annak mindig rossz vége van.
2018. aug. 11. 07:40
 8/28 anonim ***** válasza:
62%
Én ezért csak mégjobban megszeretném. Vicces hogy ilyen hülye :D
2018. aug. 11. 07:55
 9/28 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi, de ezt nem tudom elhinni.

Elozo: akkor te qrva nehezen fogsz baratnot talalni.

2018. aug. 11. 07:56
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Shrekre ne hallgass, egy kisebbségi komplexusokkal megáldott szakmunkás.
2018. aug. 11. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!