Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne a barátnőtökről, hogy elég könnyűvérű volt?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel,aránylag jól megvagyunk a szex az nagyon jól működik köztünk. Annyi,hogy elég erőszakos meg szókimondó néha amit kigondol az úgy van és kész... Meg az zavar,hogy nagyon közvetlen a férfiakkal. Megtudtam több forrásból mióta együttvagyunk,hogy régebben nagyon könnyen kapható volt szexuális kalandokra az unokatesóm mondta,hogy a haveri körükben 3-an is dugták felváltva,van aki hónapok évek kihagyásával többször és sajnos ezt már más is megerősítette. A barátnőm csak annyit mondott,hogy nem volt szent életű...Eléggé megingott az iránta érzett lelkesedésem és bizalmam. Ha ezt tudom előre akkor össze sem jövök vele,(nem öltözködött úgy mint az ilyen könnyűvérű nőcik),mert így röhögnek rajtam a hátam mögött a kollégáim,meg sok ismerősöm aki tudta az előéletét. Mióta megtudtam olyan csalódott vagyok és bizalmatlan vele. Lehet ezen valahogy segíteni ,vagy csak a szakítás tud ezen a helyzeten segíteni? Mi a véleményetek a barátnőmről egyébként?
2018. máj. 16. 12:59
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
Én nem tudnék ilyennel lenni.
2018. máj. 16. 13:02
 2/44 anonim ***** válasza:
17%
Rábeszélném egy gruppenre, aztán mehet isten hírével tovább ribizliskedni.
2018. máj. 16. 13:02
 3/44 anonim ***** válasza:
62%

Szégyen egy ilyennel komoly kapcsolatot létesíteni, a férfit minősíti, hogy csak egy ilyet tudott összehozni.

Nem csoda, hogy kinevetik a háta mögött.

Kutyából nem lesz szalonna, egyértelműen kidobnám.

2018. máj. 16. 13:04
 4/44 anonim ***** válasza:
65%
Nehez ugy megmondani, hogy nem ismerem s lányt, de szerintem az a fontos, veled hogy viselkedik es szereted-e, kölcsönös e az érzés. Ha melletted is incselkedik masokkal, akkor viszont én nem eroltetnem... Viszont ha mellletted "megjavult" akkor nem biztos, hogy elengednem. Nem kell alszenteskedni, a pasik nagyon nem szeretik, ha egy lany egy fadarab az agyban. Meg talan orulhetnel is, hogy szereti a szexet. Az hogy rajtad rohognek, szerintem undorító, egyreszt a lany meferdemelhet egy esélyt, masreszt semmi közük a maganeletedhez!
2018. máj. 16. 13:07
 5/44 anonim ***** válasza:
76%

A nőről semmi véleményem. Amit csinált, csinált kész.

Itt rólad van szó, el tudod fogadni? Zavar, hogy ismerőseid nagy része dugta már a párod? Zavar, hogy a szembe jövők közül hányan dugták, akkor szakítás. Nem zavar, akkor semmi gond, ha jó a kapcsolat.

Engem zavart, mikor kiderültek dolgok, így a házasságot is lefújtam.

2018. máj. 16. 13:07
 6/44 anonim ***** válasza:
54%
"Ha ezt tudom előre akkor össze sem jövök vele,(nem öltözködött úgy mint az ilyen könnyűvérű nőcik),mert így röhögnek rajtam a hátam mögött a kollégáim,meg sok ismerősöm ...." Talán várnod kellene a párkapcsolattal néhány évet, évtizedet, ha a kollégáid és ismeröseid határozzák meg a kapcsolatodat.
2018. máj. 16. 13:08
 7/44 anonim ***** válasza:
91%
Nálam azért lenne kizáró, mert haveri körön belül többekkel is kavart. Ilyet csak buta, igénytelen emberek tesznek. Ha mondjuk lett volna pár kalandja, de okosan megválogatta volna, hogy kikkel és így nem kezdenek el pletykák keringeni róla, meg nem lesz a magánélete mindenkinek nyitott könyv a társaságban, hogy aztán szegyenkezni kelljen miatta, akkor azt mondom, hogy oké, én sem vagyok szent, nekem is voltak kalandjaim. Nemis várom el senkitől, hogy szenteskedjen. De ez a “baráti társaságban mindenkin átmegyünk” dolog nagyon gáz.
2018. máj. 16. 13:10
 8/44 anonim ***** válasza:
40%
Miért ne változhatott volna meg? Régebben én is szabadosabban éltem, pedig senki meg nem mondaná rólam, mert egy szolid és introvertált lány vagyok. Bele lehet unni ebbe az életformába, én is beleuntam. Ettől nem tartom magamat rosszabbnak, mint más, csak szórakozás volt. A páromat szeretem és becsülöm, nem érdemes a jelent a múlthoz hasonlítgatni. Neked csak az egod nem bírja ezt megemészteni.
 9/44 anonim ***** válasza:
30%
Azért röhögnek, mert nem sikerült nekik megfogni csak szexre voltak jók. ha fordított lenne a szerep akkor mindenki dicsérné a srácot, hogy megjavult meg letérdelve istenítenék, hogy egy nő mellett tart ki és feladott a régi k.rvázással. Ne a múltja érdekeljen, hanem hogy veled milyen. Csak lát benned valamit, ami miatt feladta az ágyból ágyba költözést.
 10/44 anonim ***** válasza:
45%

Még jó hogy érdekeljen a múltja, hagyjuk ezt a szabó péter szintű közhelyet. Az ember maga a tettei, nagyon kevés ember változik meg.

Nálam kuka lenne a csaj.

2018. máj. 16. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!