Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne a barátnőtökről, hogy elég
könnyűvérű volt?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel,aránylag jól megvagyunk a szex az nagyon jól működik köztünk. Annyi,hogy elég erőszakos meg szókimondó néha amit kigondol az úgy van és kész... Meg az zavar,hogy nagyon közvetlen a férfiakkal. Megtudtam több forrásból mióta együttvagyunk,hogy régebben nagyon könnyen kapható volt szexuális kalandokra az unokatesóm mondta,hogy a haveri körükben 3-an is dugták felváltva,van aki hónapok évek kihagyásával többször és sajnos ezt már más is megerősítette. A barátnőm csak annyit mondott,hogy nem volt szent életű...Eléggé megingott az iránta érzett lelkesedésem és bizalmam. Ha ezt tudom előre akkor össze sem jövök vele,(nem öltözködött úgy mint az ilyen könnyűvérű nőcik),mert így röhögnek rajtam a hátam mögött a kollégáim,meg sok ismerősöm aki tudta az előéletét. Mióta megtudtam olyan csalódott vagyok és bizalmatlan vele. Lehet ezen valahogy segíteni ,vagy csak a szakítás tud ezen a helyzeten segíteni? Mi a véleményetek a barátnőmről egyébként?
Most erős szerelem van köztünk,csak nem tudom meddig lesz kitartó. Olyan furán hangzik,hogy 25 éves létére kb 20-30 emberrel lefeküdt,volt akivel kihagyások után többször,volt amikor párhuzamos szexkapcsolatai voltak,az most beéri évekig 1 emberrel. És igenis zavar,hogy mások mit mondanak róla,mert ez engem is minősít.
2018. máj. 16. 13:21
12/44 anonim válasza:
#9 Csak lát benned valamit, ami miatt feladta az ágyból ágyba költözést.
Ebben lehet valami. Nekem is volt egy időszakom, mikor csak kalandjaim voltak. A páromat is egy ilyen során ismertem meg és azóta rá se nézek másra. Mondjuk nálam a hűség mindig alap dolog is volt, sose hitegettem senkit semmivel meg nem csaltam meg senkit. Ha valaki csak azért nem akarna engem, mert voltak kalandjaim, akkor ott az ajtó :D Aki azt állítja felnőtt fejjel, hogy az emberek nem változnak, az összehasonlította már magát egy pár évvel ezelőtti énjével? Csak mert én pl egy totál más ember vagyok azóta. De lehet egyesek képtelenek fejlődni.
2018. máj. 16. 13:25
13/44 anonim válasza:
De teged miert minositene??? Mert szereted??? Ha Ennyire nyafizol, hogy a haverok mit gondolnak akkor hiaba ervelunk itt neked
2018. máj. 16. 13:29
14/44 anonim válasza:
Manapság nincs olyan huszonéves nő akinek ne lett volna 15-30 kalandja, úgyhogy nincs gáz.
2018. máj. 16. 13:32
15/44 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra nekem sem kellene olyan lány akin a fél város végigment. Tetszik vagy sem, ez van.
Egész egyszerűen egy férfi egóját nagyon sérti az, ha tudja a barátnőjéről, hogy régen elég volt csettinteni kb. akárkinek és ő ugrott is rá. Nem szűt lány kell, de a ló túloldalára sem jó átesni, pláne amikor már a haveri/baráti kör nagy része is egy értéktelen ürítőlyuknak tekinti a barátnőmet. Olyan mintha egy nyakamba akarszott "balek" feliratú táblával mászkálnék fel-alá.
2018. máj. 16. 13:47
16/44 anonim válasza:
Csak azt nem ertem ha egy pasi csinal ilyet azt kiert istenítik -.- az nem baj, de ha egy lany ki akarja elni magat akkor egybol k***va
2018. máj. 16. 14:21
17/44 anonim válasza:
Miert*
2018. máj. 16. 14:21
18/44 anonim válasza:
Dobnám :) keressen magának másik balekot.
2018. máj. 16. 14:22
19/44 anonim válasza:
16 de ha egy férfi szűz az gáz, ha egy nő akkor meg ő maga a megtestesült szentháromság
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!