Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne a barátnőtökről, hogy elég könnyűvérű volt?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel,aránylag jól megvagyunk a szex az nagyon jól működik köztünk. Annyi,hogy elég erőszakos meg szókimondó néha amit kigondol az úgy van és kész... Meg az zavar,hogy nagyon közvetlen a férfiakkal. Megtudtam több forrásból mióta együttvagyunk,hogy régebben nagyon könnyen kapható volt szexuális kalandokra az unokatesóm mondta,hogy a haveri körükben 3-an is dugták felváltva,van aki hónapok évek kihagyásával többször és sajnos ezt már más is megerősítette. A barátnőm csak annyit mondott,hogy nem volt szent életű...Eléggé megingott az iránta érzett lelkesedésem és bizalmam. Ha ezt tudom előre akkor össze sem jövök vele,(nem öltözködött úgy mint az ilyen könnyűvérű nőcik),mert így röhögnek rajtam a hátam mögött a kollégáim,meg sok ismerősöm aki tudta az előéletét. Mióta megtudtam olyan csalódott vagyok és bizalmatlan vele. Lehet ezen valahogy segíteni ,vagy csak a szakítás tud ezen a helyzeten segíteni? Mi a véleményetek a barátnőmről egyébként?
2018. máj. 16. 12:59
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
45%

Pedig egyedül te vergődsz csak. Pár ember válaszolt a kérdésre (nem mellesleg férfiaknak szólt, nem is értem miért válaszolnak nők: "Mit tennétek ha kiderülne a BARÁTNŐTÖKRŐL" WTF...), szerintem mindenkinek joga van eldönteni mi fér bele egy kapcsolatba, kivel jönne össze.

Te, és hasonló szellemi szinten mozgó nőtársaid jöttetek ide kötekedni, személyeskedni észérvek nélkül és "múlt az múlt" szintű közhelyekkel okoskodni.

2018. máj. 17. 00:07
 42/44 anonim ***** válasza:
52%

"szerintem mindenkinek joga van eldönteni mi fér bele egy kapcsolatba, kivel jönne össze"

Ahhoz csak a nőknek van joga. Ne legyen szűz, legyen diplomája, legyen jogsija, legyen kocsija, ne lakjon otthon, jól keressen (szerényebb lányok úgy fogalmaznak: legyen egzisztenciája), legyen magas, legyen sportos, nézzen ki jól, legyen jó stílusa, jól szocializált pali legyen, jó dumás, humoros stb. stb. stb.

Te annyit sem kérhetsz, hogy ne lovagolja meg a város összes faxát. Hát hova gondolsz. Ő csak kiélte magát. Miért foglalkozol a múlttal? :D

2018. máj. 17. 00:12
 43/44 anonim ***** válasza:
22%
Ki kötekszik? Leírtam a véleményem, írod, hogy mindenkinek joga van saját meglátása szerint eldönteni, akkor neked miért fáj, ha én másképp látom ezt a dolgot, mint te? Engem nem érdekel, hogy neked mi a véleményed, amíg én is elmondhatom ugyanúgy az enyémet, mint te, és nem állsz belém! Észérveket egyébként tőled sem nagyon láttam. Én leírtam, hogy én egy embert nem 1-1 tette alapján ítélek meg, hanem érdekel a belsője, a motívációi, az érzései, a gondolatai, az érdeklődési köre, a világról alkotott képe, stb stb. Mitől nem észérv az, hogy szerintem egy embert nem lehet pusztán egy életéből kiragadott tett vagy időszak alapján megítélni? Hol a te észérved? Mert az, hogy "a szar tett az szar tett", meg hogy ringyó az ilyen nő, na ezek nem azok..
2018. máj. 17. 00:46
 44/44 anonim ***** válasza:
41%

43 tökmindegy miért tette, engem igenis zavarna az, hogy amíg én egy nővel voltam életemben szexuálisan azért, mert egy normális, komoly kapcsolatban éltünk, őt addig teleélvezte az összes haverom, meg ki tudja milyen legalja drogos szar, talán még az aluljáró kedvenc csövese is.

Gondolom erre is van valami jó duma, amiért a férfiak a hibásak minden téren.

Egyébként nem azt mondom, hogy legyen szűz meg ilyenek, nem baj, ha volt pár kalandja, de 25 évesen 10-15 környékén kezd nagyon érdekessé válni a helyzet.

2018. máj. 17. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!