Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne a barátnőtökről, hogy elég könnyűvérű volt?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel,aránylag jól megvagyunk a szex az nagyon jól működik köztünk. Annyi,hogy elég erőszakos meg szókimondó néha amit kigondol az úgy van és kész... Meg az zavar,hogy nagyon közvetlen a férfiakkal. Megtudtam több forrásból mióta együttvagyunk,hogy régebben nagyon könnyen kapható volt szexuális kalandokra az unokatesóm mondta,hogy a haveri körükben 3-an is dugták felváltva,van aki hónapok évek kihagyásával többször és sajnos ezt már más is megerősítette. A barátnőm csak annyit mondott,hogy nem volt szent életű...Eléggé megingott az iránta érzett lelkesedésem és bizalmam. Ha ezt tudom előre akkor össze sem jövök vele,(nem öltözködött úgy mint az ilyen könnyűvérű nőcik),mert így röhögnek rajtam a hátam mögött a kollégáim,meg sok ismerősöm aki tudta az előéletét. Mióta megtudtam olyan csalódott vagyok és bizalmatlan vele. Lehet ezen valahogy segíteni ,vagy csak a szakítás tud ezen a helyzeten segíteni? Mi a véleményetek a barátnőmről egyébként?
2018. máj. 16. 12:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%
Marmint hogy igy gondolkodnak az emberek...:D
2018. máj. 16. 14:26
 22/44 anonim ***** válasza:
74%
7# és szerintem ez a pasikat is minősíti.. Sosem értettem miért csak a csaj gáz, ha az összes haver megdugja akkor a pasik se különbek.
2018. máj. 16. 14:37
 23/44 anonim ***** válasza:
74%
#13 igenis minősíti őt is. Nekem pl tuti nem kéne ilyen pasi aki együtt bírt lenni egy ilyen ribizlivel.
2018. máj. 16. 14:38
 24/44 anonim ***** válasza:
79%
21# számomra gáz, ha valaki fűvel fával kefél, legyen az nő vagy férfi.
2018. máj. 16. 14:40
 25/44 anonim ***** válasza:
38%

# 24

Mint minden normális embernek

De be kell írni minden ilyesmi kérdés alá valamelyik óvodás mentális szintjén ragadt nőnek a "bezzeg ha a férfiak" kezdetű mondatot

2018. máj. 16. 14:55
 26/44 anonim ***** válasza:
51%

Kérlek szépen azért mert szex egyedül akkor van, ha a lány akarja. Ebben a kérdésben mindig egy lány dönt mert a férfiak többé-kevésbé nem utasítanak vissza ilyen ajánlatot egyedülállóként.

2018. máj. 16. 15:13
 27/44 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem gáz, hogy téged ennyire érdekel mások véleménye, és az is, hogy valakit a múltjában elkövetett dolgok alapján minősítenek! Ilyet csak a felszínes emberek tesznek, akik nem képesek saját magukba nézni, hogy ők sem tökéletesek. Elbeszélgettél a barátnőddel arról, hogy mi volt az oka annak, hogy annak idején így viselkedett? Mert valószínűleg volt oka, pl önértékelési zavar, amit valami kiváltott. Milyen a barátnőd? Milyen ember? Milyen a kapcsolat? Szeret téged? Te szereted? Boldoggá akarjátok tenni egymást? Ezek a fontos kérdések, és nem az, hogy mit csinált a múltjában. Nekem is volt egy lazább időszakom egy nagy csalódás után, sajnos ezt hozta ki belőlem, mert az önbecsülésem a béka segge alá került. Ettől függetlenül egy értékes, értelmes, rendes, a párjáért a lelkét kitevő lánynak tartom magam, és ha valakinek a múltam miatt nem kellenék, akkor menjen csak, mert az azt jelentené számomra, hogy egy felszínes emberrel van dolgom, akit nem én és a személyiségem érdekel
2018. máj. 16. 18:47
 28/44 anonim ***** válasza:
41%

#26 mert a férfiak többé-kevésbé nem utasítanak vissza ilyen ajánlatot egyedülállóként.

Elég baj. Nemis kéne olyan pasi, aki nem tud nemet mondani, csak megy a farka után, mint valamj kétbites ösztönlény. Persze könnyű amögé bújni, hogy “férfi vagyok, nekem szabad”, csak már nem ezt a világot éljük, egy normális lány szemében pont olyan értéktelen egy ilyen pasi, mint a kérdésben említett lány.

2018. máj. 16. 19:18
 29/44 anonim ***** válasza:
48%

# 27

Nem ismered a szavakat, amiket használsz. A felszínes embert csak a külső érdekli, ha valaki nem akar egy ostoba ringyóval járni az pont hogy nem felszínes, mert érdekli a belső is, intelligencia stb.

2018. máj. 16. 19:27
 30/44 anonim ***** válasza:
31%
A felszínesség az én olvasatomban nem csak a külsőséget jelenti. Számomra az is felszínesség, ha valaki 1-1 tett vagy info alapján ítélkezik pl, anélkül, hogy ismerné az embert vagy a körülményeket. Ezt hatalmas felszínességnek tartom. Minden ember és minden tett összetett, nem lehet véleményt alkotni valakiről egy életéből kiragadott momentum alapján, mert az nem feltétlen jellemzi az egész embert, mivel nem tudhatod, hogy mi vezette oda, mit érzett, mit érez, mi történt vele korábban stb stb. Csak sokan sajnos ezekbe nem gondolnak bele. Na ezt nevezem én felszínességnek. És nálam ez a mentalitás pl sokkal kiábrándítóbb, mint a szabadosabb múlt.
2018. máj. 16. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!