Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gáz" nőként kezdeményezni egy férfinál?
Jó nagy hülye volt aki ezt mondta neked.
Itt meg van egy feminista válaszoló ahogy látom.
Csak a hülyéknek gáz. Normális felnőtt emberek ezt tudják a helyén kezelni. Gondolkozz már: kiszemelsz X személyt, de mivel te vagy a nő, csak karba tett kézzel reménykedsz, HÁTHA ő is ugyan úgy kiszemel? Na ne már...
Persze hogy lehet és érdemes is kezdeményezni. Ha meg ne adj Isten nem sikerül, nem azért van mert a nőnek nem lehet/kell/szabad, hanem épp úgy 50-50% az esélyed, mint ha a férfi kezdeményez. Legyünk felnőtt emberek, nem pedig "ez Y dolga, nem az enyém!"...
Ha k...rva vagy akkor kezdeményezz nyugodtan. Mert hogy annak fogunk nézni! És így is bánunk majd veled! Ennyire nem lehetsz ostoba!
Egy igazi férfi kezdeményez ha akar tőled valamit! És meg is szerez!
Mindenki aki azt mondja hogy kezdeményezz, az egy szerencsétlen lúzer szar.
En mindket palimat igy "szedtem fel" hahaha
Az egyiknek lathatolag bejottem sokaig kerulgettuk egymast majd rairtam es mar el is hivott talalkozora... Hajnalig dumaltunk.. (Reggel 6ig) es miutan nekem nagyon bejott igy megcsokoltam.. 3 evig voltunk egyutt..
A jelenlegi baratomat pedig gyerekkorunk ota ismertuk egymast.. Sot mar akkor is kavargattunk valamit:-)
Neha osszefujt minket a szel kozos barati tarsasag altal bulizni, utana unatkoztam otthon, elhivtam cyavarogni egyet... Addig addig beszelgettunk mig magamban eldontottem h nekem ez a gyerek kell...:-)))
Es fogtam,vittem...
Azota csak azt hallgatom h sose gondolta volna h nekem o bejohet .. Es h hamarabb is elhivhattam volna kocsikazni...
Minden tokeletes eddig.. Es ennek egy eve mar... Remelem minden igy is marad. :-)
A vilagert sem hagynam ki az udvarlasi periodust, amikor o ugy erezheti h o a dominansabb, kezdememyezobb es en a meghoditando:) jobban megbecsulik azt a not akiert meg kell dolgozni.
Nyilvan az itt sok lebzselo baratno nelkuli felenk nyuszik boldogak lennenek ha vegre valaki kivalasztana es leszolitana oket,na meg az kevesbe melosabb is,de a valo eletben a klasszik szerepek jobban mukodnek.
A no nyugodtan kuldheti az apro kis jeleit, nem kell megkozelithetetlen tronrol leereszkedni mint vmi hideg uralkodono, de mondjuk mar ki, az a no akihez nem mennek oda az vagy nem kell elegge v adott ferfi nem eleg tokos, ami a kesobbi kapcsolat soran meg fog gondokat okozni.
Nem mindenki tor vezeto pozicioba a melohelyen, de annyi ver szorulhatna a .cajaba h veszi a batorsagot es odaall a masik ele es megmerettetik.
Nehezen tudom elkepzelni azt a szitut amikor a ferfi nem veszi eszre adott not, de a no kivalasztja, odamegy, meghoditja es boldogan elnek mig meg nem halnak.
Mindig a no valaszt vagy legalabbis dont, ez tiszta sor, de a kezdemenyezest,a helyzet iranyitasanak latszatat meg kell hagyni a masiknak.
Es egyebkent errol megkerdeztem haveromat is aki eleg tetemes noi szivet hoditott mar meg. Azt mondta h aki odamegy hozza es felajanlja magat burkoltan, azt semmibe se nezi. Akkor sem ha jo no. Mert elrontja a jatekot.
Alapvetően azt mondom, a férfi dolga a kezdeményezés. Az, hogy a nő kezdeményez, az inkább mindig eseti jellegű.
Teszem azt, egy szórakozóhelyen, ha egy lány szólít le egy fiút, csak úgy, az már talán sok. De ha a lánynak bejön a fiú, de a fiú ezt nem feltétlenül veszi észre, akkor egy mosoly a fiú felé simán. Tehát, én azt mondom, hogy alapjáraton a férfi legyen a kezdeményező, irányító, de ha a lány részéről is pozitív, akkor jelekkel segítse a fiút.
Ilyen egy mosoly, van elköszönéskor, puszi alkalmával a derék rövid megérintése, séta közbeni ,,véletlen" érintések.
Ha udvarlás van, én szeretek domináns lenni, de szeretem, ha vannak ilyen jelek a lány részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!