Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reggeli szexet alvó férfinál hogyan kell kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom, hogy közeledhetnék hozzá úgy, hogy ő alszik. Bennem van, hogy mi van, ha ébren épp elutasítana? Vagy ha ez nem is tetszene neki?
persze beszéltünk már róla ...
2017. aug. 29. 13:52
2/20 anonim válasza:
Vedd a szádba.... örülni fog ilyen ébresztésnek....
3/20 anonim válasza:
Nekem ez az egyik kedvencem, ha ilyenre ébredek, hogy szop a párom :) Nyugodtan fogd meg neki, mikor még alszik és kezd el szopni !
4/20 anonim válasza:
Imádnám, ha szopással ébresztene.
5/20 anonim válasza:
Én ezt valahogy úgy képzelem el, ha már végre aludhatok együtt a barátommal, hogy felébredek, eleinte csak nézem, ahogy alszik, aztán megjön hozzá a kedvem. Elkezdem simogatni, a haját, végig a nyakát, le a felsőtestére, majd a férfiasságához. Simogatom, rámarkolok, húzogatom picit, és közben a nyakától bejárja ezt az utat az ajkam is. Végül a kezemet felváltja a szám. Mikor felébred nyilván nem utasít el, mert ugyanúgy kívánós reggel, mint én, és becsatlakozik a játékba.
6/20 anonim válasza:
5-ös ennyi dolog nem fér bele egy alvó embernél hidd el, el kell kapni a farkat és szopni, barátnőm, mindig így csinálja és akkor én egyből arra ébredek, hogy szop és az valami fantasztikus érzés. Ha azt mind csinálod, amit leírtál már azelőtt fel fog ébredni és , akkor nincs meg ez az érzés, amit én írok.
7/20 anonim válasza:
6-os jogos. Igazad van. Bár a barátom nagyon mélyen alszik, egyszer délután elaludt, és tök sokáig simogattam, és nem ébredt fel. De lehet ha a számmal csinlom, akkor előbb felébred.
8/20 anonim válasza:
En no vagyok, de neha meg engem is meglep, hogy egyesek nok mennyire tul akarnak gondolni meg egy egyszeru, szimpla reggeli kefeleset is :"D. Hidd el nekem, egy faszi sem fogja elutasitani az eletben, ha epp elkezded leszopni.
9/20 anonim válasza:
Ezek szerint csak én vagyok az egyetlen, akinek irgalmatlanul kell pisilni reggel, ébredéskor.
10/20 anonim válasza:
Én meg férfi vagyok, és bármilyen izgalmasnak tűnik az #5-ös válaszoló leírása elsőre, valahogy a #8-as válaszoló hozzáállása a kérdéshez még szimpatikusabb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!