Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reggeli szexet alvó férfinál hogyan kell kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom, hogy közeledhetnék hozzá úgy, hogy ő alszik. Bennem van, hogy mi van, ha ébren épp elutasítana? Vagy ha ez nem is tetszene neki?
persze beszéltünk már róla ...
2017. aug. 29. 13:52
11/20 anonim válasza:
Egész finoman, simivel nekikezdesz, aztán testszerte, meg lent simi, ha felébred, mehet az orális izgatás.
12/20 anonim válasza:
Jó alaposan szétszopod a répát. :)
13/20 anonim válasza:
Egyszerűen kezd izgatni az erogén zónáit, finoman lassan( simogatás, csók, stb.)...10- ből 9 férfi örül az ilyen reggeli meglepetésnek...;-)
14/20 anonim válasza:
Imádom ha arra ébredek hogy vagy a szájában van vagy már benne ül. Ilyenkor nem kell a sok laca-faca mert csak erontja a meglepit, ha nem áll akkor vedd a szádba, ha már áll akkor finoman rácsuszol.
15/20 anonim válasza:
Miféle férfi az olyan, aki reggel elutasít egy nőt?
16/20 anonim válasza:
"Hidd el nekem, egy faszi sem fogja elutasitani az eletben, ha epp elkezded leszopni."
Különösképpen hogy a reggeli merevedés sokkal de sokkal intenzívebb mint a nap más szakaszaiban.
Néha fáj, annyira feszül. Ha ilyenkor arra ébrednék hogy valaki "segít rajtam".
Húú... Legjobb!
17/20 A kérdező kommentje:
Én egy joghurtvásárlást is túl tudok aggódni... :D
amúgy ő hozta fel már többször, de hiába simogattam, mindig ugyan úgy aludt tovább (pedig ha ébren van, akkor szereti a simogatást). Ezért gondolkodtam rajta, hogy vajon hogyan?
köszi, azt hiszem nagyjából egybehangzó a vélemény. :)
2017. aug. 29. 16:20
18/20 anonim válasza:
En imadnam ha a baratnom szopassal ebresztene, meg nem tortent ilyen sajnos. biztosan nem lenne elutasitva
19/20 anonim válasza:
Férfi nem utasít el. Ha mégis akkor ott nagy bajok vannak. Azért legyen kéznél pl kóla száj öblögetéshez.
20/20 anonim válasza:
Szopással! Ne félj tőle, csak ne harapd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!