Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gáz" nőként kezdeményezni egy férfinál?
Alapvetően nem. Nyilván lesz olyan férfi, akinek nem tetszik, mert "elveszed tőle a vadászat élményét", de más meg kifejezetten örülne neki.
A konkrét személyen múlik a dolog.
Én örülnék neki :)
Nem rólam van szó véletlenül? :$
Nem nem az!
Nincs kevesebb illetve rosszabb esélyed illetve bukásod mint fordítva egy férfinak.
#4 ja, énnis imádom, pedig én olyan töketlen vagyok, hogy egy majdnem halálos baleset után összeraktam a motorom, és még többet mentem, és most a 4 ét frkvés után gipszben már szerelek, mert megint mennék kanyarban szikrázó lábtartóval. :)
De mi töketlenek szeretjük ha egy nő kezdeményez. Imádjuk.
Nekem tetszene.
Ha nem jön be a nő, akkor tisztelettel megmondom neki, hogy nem.
Ha bejön, akkor onnantól én is ugyanannyi energiát fektetek bele az ismerkedésbe,mint ő.
Persze, mert gyávák vagytok kezdeményezni, nehogy az egótok sérüljön. Ne menjen el a nő helyettetek pluszban??
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hol van a férfiasság? De akkor ne nyávogjatok ha a jó csajok a külföldi férfiak oldalán lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!