Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nagyon sértő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon sértő, hogy ilyet kér tőlem?

Figyelt kérdés

Három hónapja randizgatok egy sráccal. Az az igazság, hogy ő még szűz 27 éves létére. Nem zavart, mert sok mindent megosztott velem magáról, szörnyű évei voltak, teljesen megértettem, hogy a szex nem foglalkoztatta régebben. Nekem persze van tapasztalatom, mint a többi velem egykorú lánynak is. Természetesen nem csak egy barátom volt, de nem is váltogattam őket havonta. Mindig nagyon odafigyeltem az egészségemre és a védekezésre is. Hamarosan megtörténne az első szex köztünk a barátommal, de azt mondta, hogy papírt is akar látni róla, hogy nincs semmi nemi betegségem. Értem, hogy könnyű elcsúszni az ilyesmin, de nem egy egyéjszakás kaland vagyok. Ha ennyire nem bízik meg bennem, azt nem tartom jó jelnek. Emellett sértő is, hogy azt feltételezi rólam, hogy mindenféle betegséget hordozok. Nagyon elgondolkodtam, hogy akarom-e így folytatni. Megalázónak érzem.

21L

2018. júl. 27. 09:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ne vedd magadra, gondolom mástól ugyanúgy kérne papírt mert félti az egészségét. Van ilyen.
2018. júl. 27. 12:29
 22/30 LunaFlor válasza:
50%

Természetesen a kérdés-kérés a fiú részéről érinti az ember büszkeségét, én azonban nem sértődnék meg, sőt, ha már szóba hozta, megköszönném és én is megkérném, hogy az általa felvetett módon ugyancsak teszteltesse le magát. (Alap szűrés nőgyógyász/urológus, kinek-kinek neme szerint, komplex vizsgálat a Bőr- és nemibeteg gondozóban, legutolsó ismereteim szerint 16.000 Ft-os áron, ami még mindig töredéke a piaci árnak.)

A kérdés ugyanis nem az érzésekről, köztük a bizalomról, hanem csakis a vaskemény biológiáról szól, ami NINCS TEKINTETTEL arra, mennyire vagy jófej - még arra sem, mennyire vagy nemileg aktív. A közhiedelemmel - és az elnevezéssel - ellentétben a szexuálisan terjedő betegségek többsége elkapható, USZODÁBAN, FÜRDŐBEN és nyilvános WC-ken - nem csak az ülőkéről, hanem a kilincsről is. Nem véletlen, hogy nyugati országokban pl. Amerikában, az éves nőgyógyászati szűrés része, az illető kapcsolati státuszától függetlenül, az olyan, akár 6-8 éven keresztül is tünetmentesen lappangani képes betegségek, mint a chlamydia, szűrése.

Tehát, a megsértődés helyett válaszd a felelősségteljes viselkedést és kéz a kézben menjetek el egy átfogó STD szűrésre. És ezt követően lehetőleg minden évben tegyétek ezt meg, hogy hosszú távon is egészségben és örömben élvezhessétek a közös életet.

2018. júl. 27. 13:25
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

Neked "persze" van tapasztalatod, te "természetesen" nem csak egy pasival voltál ennyi idősen.

Szerintem még egy kevésbé parás pasi is kérne tőled ilyet, ha ezt így adod elő, hogy mennyire természetes dolog. :D

Egyébként ez minden új kapcsolatban alap kéne, hogy legyen, függetlenül attól, hogy hány pasi járt benned korábban, vagy a másik fél hány csajt vágott gerincre. Ezek a dolgok nem csak akkor jelenhetnek meg, ha naponta mással vagy és sose mosdasz, persze nyilván az olyanoknál esélyesebb.

Örülj neki, hogy ilyen felelősségteljes pasid van. Ha meg ciki, akkor kérd meg, hogy menjetek együtt, és egyúttal nála is csináltassátok meg a rutinszűrést, biztos ami biztos.

2018. júl. 27. 13:49
 24/30 anonim válasza:
77%
Szerintem legyél elnéző, ha bármilyen okból ilyen idősen szűz, az egy férfinél nem erény, és biztos rágörcsölt a dologra. Meg kéne beszélned vele a dolgot, még az is lehet, hogy mivel még nem volt nővel, aggódik hogy hogy fog menni, jó lesz-e neked, stb. és mindenfélével próbálja elodázni a dolgot. Szóval a helyedben igyekeznék nem megsértődni, ugyanakkor mivel sértőnek érzed, ezt meg kell vele beszélned, akár úgydöntesz hogy elmész a kedvéért vizsgálatra, akár nem.
2018. júl. 27. 14:06
 25/30 anonim ***** válasza:
Igaza van, de őt is nézessétek akkor meg.
2018. júl. 27. 14:45
 26/30 anonim ***** válasza:
Na ezért kezdek szűz kis g**ikkel!
2018. júl. 27. 15:40
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
NEMkezdek akart lenni*. defektes mind
2018. júl. 27. 15:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Lol miért is lettem lepontozva????
2018. júl. 27. 17:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem sértő, sőt, igazából a magad érdekében is illene megcsinálnod magadtól ezt a szűrést néhanapján, mert hát a biológia valóban nem aszerint válogat, hogy jófej vagy-e vagy sem. Téged amúgy nem érdekel, hogy nem lappang-e valami?
2018. júl. 27. 20:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Én magamtól el szoktam menni szűrésre két kapcsolat között. Magamnak és másnak sem akarok bajt. Kb. egy havi cigi áráért cserébe magánlaborban elvégzik a modern, rövid ablakperiódusú teszteket az összes általános STD-re, én általában másnap meg is kaptam az eredményt ha nem pénteken mentem. Bár tény hogy a monogám kapcsolatban élők nem igazán tartoznak a veszélyeztetett csoportba, de HPV,chlamydia vagy tünetmentes herpesz náluk is jelen lehet.

A barátodat nem ismerjük, te tudod a többi tapasztalatod alapján ezt kontextusában értékelni, mi nem. Írtad nehéz évei voltak, lehetnek szorongásos problémái, amik gyakran egészség körüli szorongásban, félelmekben jelennek meg.Súlyosabb eseteket hipochondriának hívják. Egészen gyakori, szerintem mindenki találkozott már legalább egy ilyen emberrel életében.

Csak egy tipp, beszéljetek róla. Akár el is mondhatnád neki az érzéseidet ezzel kapcsolatban.

22/f

2018. júl. 27. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!