Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon sértő, hogy ilyet kér tőlem?
Három hónapja randizgatok egy sráccal. Az az igazság, hogy ő még szűz 27 éves létére. Nem zavart, mert sok mindent megosztott velem magáról, szörnyű évei voltak, teljesen megértettem, hogy a szex nem foglalkoztatta régebben. Nekem persze van tapasztalatom, mint a többi velem egykorú lánynak is. Természetesen nem csak egy barátom volt, de nem is váltogattam őket havonta. Mindig nagyon odafigyeltem az egészségemre és a védekezésre is. Hamarosan megtörténne az első szex köztünk a barátommal, de azt mondta, hogy papírt is akar látni róla, hogy nincs semmi nemi betegségem. Értem, hogy könnyű elcsúszni az ilyesmin, de nem egy egyéjszakás kaland vagyok. Ha ennyire nem bízik meg bennem, azt nem tartom jó jelnek. Emellett sértő is, hogy azt feltételezi rólam, hogy mindenféle betegséget hordozok. Nagyon elgondolkodtam, hogy akarom-e így folytatni. Megalázónak érzem.
21L
Ha egyébként teljesen normális, nem biztos, hogy kiakadnék rajta. Valószínűleg teljesen túlaggódja a témát, ami a tapasztalatlanságából adódik. Mivel ilyen sokáig húzta a dolgot, rengeteg mindent hallott, rengeteg mindenre rá van feszülve.
A helyedben megkérném, hogy kísérjen el, és ő is csináltasson tesztet, mert ez így fair. Ha erre húzza a száját némi átgondolási idő után is, akkor lapát. Ha belemegy, akkor rendben.
Óh. Akkor velem se az első sem a 2. férjem nem feküdt volna le és nem is lett volna 2 szép gyermekünk, mert bár 19 évesen mindketten szűzek voltunk az első barátommal, mégis rögtön az első nőgyógyászati szűrésemen hpv-snek lettem nyilvántartva. Azóta 36 is elmúltam, de egyik páromnak sem lett baja, sőt a volt férjeimet le is szűrték és el sem kapták. Pedig 8 és 5 év alatt nemcsak gumival voltunk együtt, különben nem lennének gyermekeink.
A kérdésedre válaszolva, érthető a félelme, mivel te már nem vagy szűz. Az óvszer véd sokminden ellen, de pl. a hpv néhány fajtáját elkaphatja nyalással is. A sima rákszűréses papítodon, ha szűrtek hpv-re is, akkor nem látom akadályát, hogy megmutassad neki. Hiába érzed sértőnek, akkor is érthető.
Nem benned nem bizik, hanem a pasikban, akik veled voltak.
Nem sertodnek meg, de en is kernek ilyen papirt. Mindenki azt mond, amit akar.
Sok munkahelyen kérnek orvosi papírt, sőt még erkölcsi bizonyítványt is. Még a jogosítványhoz is kell. És azt is jó látni hogy a magyar emberek többsége egyáltalán nem törődik az egészségével. A legtöbb ember csak akkor lát orvost amikor igazán nagy baja van és a nagy többség egyáltalán nem jár szűrővizsgálatokra sem. Amit a kérdező és sok válaszoló nem tud felfogni hogy egy ilyen vizsgálat mindenkinek jó. A promiszkuitás hiánya jó dolog de egy embertől is elkphattál bármit még ha a kevesebb és jobban megválogatottabb partnerből adódóan erre kisebb is az esélyed. Ha tünetmentes vagy is lehetsz hordozó.
Fordítsd meg a kérdést: te szexelnél egy HIV fertőzöttel? Szerintem nem tennéd, de mégsem kérsz orvosi papírt mert úgy gondolod hogy kicsi az esély arra hogy ilyen partnert fogsz ki. De mondjuk a Dél-afrikai Köztársaságban ezt már nem mernéd megtenni ott már te is kérnél papírt. Különböző mértékben vagyunk hazárdjátékosok és ez a srác nem akar kockáztatni.
A férfiak nagy része csak baszni akar következmények nélkül ezért nem szoktak orvosi papírt kérni, illetve régebben nem is voltak ilyen szűrővizsgálatok ezért nem vált szokássá ez. Én megemelem a kalapom a fickó előtt hogy ezt a kérést egyáltalán bevállalta.
24 éves vagyok, szűz, szóval köztem és a barátod között csak 3 év van, az nem olyan sok.
SOHA nem kérnék ilyet attól, akit szeretek. SOHA. Még csak fel sem merülne bennem ilyesmi.. Egyszerűen nem bízik benned, később szerintem ez csak rosszabb lesz, valószínűleg eléggé féltékeny típus. Menekülj!!! :D
Egy kérésem lenne, ha nem gond.. rajtam kívül vannak még páran, akik még szüzek így ha bele botlasz még egybe, akkor őt ne a p.csfej barátod miatt ítéld el.. nem mindenki ilyen tapló, ne általánosíts miatta.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!