Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sértő volt ez a páromtól, vagy ti nem vettétek volna komolyan?
Reggel fölkeltünk, és ugye a konyhában reggelre elég hideg lesz. És azt mondta, hogy "Na megyek, begyújtok a munkahelyeden". Még ha viccből is mondta, szerintem ez elég sértő és lenéző. Oké, hogy általában én kelek korábban és megfőzöm a kávét meg a reggelit mire ő kijön, de ezt én soha nem kötelességemnek éreztem, hanem természetes, hogy neki is csinálok, hisz szeretem. És én ezt ugyanúgy el is "várnám" ha ő kelne korábban. Nekem picit sértő volt. Szerintetek eltúlzom, vagy igazam van és tegyem ezt szóvá neki?
Köszönöm!
L27
Attól függ milyen habitusúak vagytok. Mi simán vesszük a párommal az ilyen jellegű "csipkelődéseket"
22F
Attól függ. Poénnak venném, és mondanám, hogy gyújtson be magának, mert ma ő mosogat. :D
Viszont ha több ilyen megjegyzést is tesz, akkor szólj neki, hogy ez így nem oké.
1. "L27"???? :O 27 évesen lány vagy? Azt hittem, hogy már nő.
2. túlságosan érzékeny vagy
3. most mondjam azt, hogy fap...na, aki nem ismeri a poénokat?
4. miért egyébként nincs igaza? a nő második munkahelye az a konyha, ez tény, akár tetszik, akár nem
Hasonló korosztály, de szerencsére a barátnőm vevő a viccekre:D
Erre szerintem élből rámondta volna, hogy:
"oké, de ma este az ágyban ne várj semmit, túlóráznom kell a munkahelyemen, tudod mekkora f.a..sz a főnököm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!