Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegültem a páromtól, de nem tudom elhagyni?
>Sokszor eszembe jut milyen volt a kapcsolatunk eleje. Nagyon vágyom arra, hogy megint minden olyan legyen mint régen. De tudom ez lehetetlen.. vágyom arra a pasira aki akkor volt,és arra a csajra aki én voltam
Ez van akkor, ha nem megismeritek egymást, hanem belezúgtok az egymásba vetített idealizált partner-képeitekbe, aztán a rózsaszín köd elmúltával rájöttök, hogy két idegen vagytok, akiknek fogalmuk nincs, mit keresnek egymás mellett.
>én még vágynék rá,hogy megint bánjon velem úgy, de sajnos hiába próbáltam ezt vele többször is megbeszélni nem nyitott erre csak elvicceli a helyzetet.
Ez tipikusan akkor van, amikor nem oldjátok meg a problémákat, mert nem is értitek őket. Hagyjátok, hogy elmérgesedjenek és túlcsorduláskor veszekedésben csapódjanak le. Nem arról kéne beszélgetnetek a pároddal, hogy hogy bánik veled, hanem hogy mi az a rengeteg megoldatlan dolog, ami ide vezetett, és ezekkel mit lehet kezdeni.
>Szerinte csak akkor javulna meg a kapcsolatunk ha csinálnánk gyereket.
Úristen, csak ezt ne. A gyereket pont, hogy abból az érzelmi háttérből kéne "táplálni", amit ti ketten közösen felépítetek a kapcsolatotokban! És a párod annyira ostoba, hogy azt hiszi, majd a gyerek ezt fel tudja valahogy építeni, hogy majd a gyerekből ezt ki tudjátok sajtolni? Végtelenül aljas, sötét hozzáállás.
>Annyira vágyom arra, hogy szeressen.
Oké, de a párkapcsolat nem szeretetből áll, hanem annak csak egy kellemes, hasznos "mellékterméke". A párkapcsolat leginkább megismerésből, folyamatos kommunikációból, alkalmazkodásból, problémamegoldásból áll. Ha ezek működnek, akkor megvan a megértés és a szeretet jön magától. Nem a szeretetet kell hajszolni, hanem a szeretet feltételeinek megteremtésén dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!