Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nagyon sértő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon sértő, hogy ilyet kér tőlem?

Figyelt kérdés

Három hónapja randizgatok egy sráccal. Az az igazság, hogy ő még szűz 27 éves létére. Nem zavart, mert sok mindent megosztott velem magáról, szörnyű évei voltak, teljesen megértettem, hogy a szex nem foglalkoztatta régebben. Nekem persze van tapasztalatom, mint a többi velem egykorú lánynak is. Természetesen nem csak egy barátom volt, de nem is váltogattam őket havonta. Mindig nagyon odafigyeltem az egészségemre és a védekezésre is. Hamarosan megtörténne az első szex köztünk a barátommal, de azt mondta, hogy papírt is akar látni róla, hogy nincs semmi nemi betegségem. Értem, hogy könnyű elcsúszni az ilyesmin, de nem egy egyéjszakás kaland vagyok. Ha ennyire nem bízik meg bennem, azt nem tartom jó jelnek. Emellett sértő is, hogy azt feltételezi rólam, hogy mindenféle betegséget hordozok. Nagyon elgondolkodtam, hogy akarom-e így folytatni. Megalázónak érzem.

21L

2018. júl. 27. 09:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Igazad van, mondom ezt férfiként, szerintem az orvosi papír helyett nyomj a kezében 1 pár gumióvszert...
2018. júl. 27. 09:26
 2/30 anonim ***** válasza:
35%

Teljesen igaza van, és okos. A HPV ellen nem véd a gumi més egy életen át hordozod a kapott cuccot. Ráadásul elég ronda dolog is, amint látható a neten fellelhető fotók alapján.

Aki egy ilyen kérdésen a mai világban megsértődik, az ostoba.

Irány a doki.

2018. júl. 27. 09:31
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
2+ De tőle is kérj ilyen papírt, mert messziről jött ember azt mond amit akar..
2018. júl. 27. 09:32
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

Én is kérnék a helyedben orvosi papirt arról hogy nem nemibeteg és egy másik papirt hogy nem impotens. Bas-sza meg!

Mit képzel az ilyen? Csodálkozol rajta hogy szűz?

Előre vetítem neked: szex előtt gondosan be fig fujkálni fertőtlenítőszerrel, felhúz egy gumit, beléd nyom egy esemény utáni tablettát, a puncidat is csak folpack-on keresztül fogja a nyalni.

Idióta barom. Nem vagy egy prosti ... És még kérdés hogy mit tegyél? Nincs önbecsülésed?

2018. júl. 27. 09:35
 5/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem csodálom hogy még szűz... Ha rajtam múlna az is maradna.
2018. júl. 27. 09:39
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Kérj te is tőle ilyet.
 7/30 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy idióta. Dobnám.
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy ha jársz évenkénti rendszeres nőggyászati szűrésre, akkor nem lehet gond.

Soknak tényleg nem feltétlenül van tünete (HPV).

2018. júl. 27. 09:40
 9/30 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván ez egy érzékeny téma, hiába nem 100 pasival feküdtél le elég 1 olyannal akitől elkapsz valamit még akkor is elkaphatsz ha gumit használtok mivel annyi nemi úton terjedő betegség van hogy megszámolni is nehéz lehet és nem mindegyikhez kitétel hogy gumi nélkül kerüljön be a pénisz, persze ezek többsége kezelhető. És igen, úgy is hordozhatsz belőlük hogy nincs nálad tünete. De nyilván nem futkozik mindenki orvoshoz minden partnere után kivizsgálásra, aki ennyire fél hogy valamit elkap az inkább ne szexeljen. Egy európai országban azért nem annyira magas az aránya a nemibetegeknek, hogy egy hétköznapi embernek komoly félelmeket kelljen táplálnia, ha afrikában vagy arab esetleg dél-amerika egyes részein aggódna azt még megérteném. 28/F
2018. júl. 27. 09:41
 10/30 anonim ***** válasza:
78%

Már tudjuk hogy miért is szűz...és az is marad.

Mi ez valami húspiac ahol igazolni kell a származását a terméknek, meg állatorvosi papír hogy tényleg egészséges-e? Szánalmas a fószer nem is kicsit.

2018. júl. 27. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!