Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen érdemes kilépni egy jól működő kapcsolatból mert már nincs szerelem?
Nagyon szeretem a páromat, 5 éve együtt vagyunk, ebből 4 éve együtt is élünk. A kapcsolatunk harmonikus, sosem veszekszünk, sok közös programot szervezünk, sok közös barátunk van, egymás szüleivel is remek a kapcsolat. A párom imád, ezt mindig mondja is, ő már családot szeretne, tudom hogy 1 éven belül lánykérést tervez. Én is nagyon vágyom a családra, hisz már elmúltam 30. Alig várom hogy saját gyerekeim legyenek, a nagy baj csak az, hogy én már nem vagyok szerelmes a páromba. Az elején se volt az a lángoló szerelem, de a kezdeti vonzalom is teljesen elmúlt az évek alatt. Imádom őt, mint embert, de férfiként nem mozgat meg. A szexuális életünk is elég siralmas, általában két hetente 1 alkalom, az se túl jó. Ezen felül minden tökéletes, tudom hülyeség lenne emiatt felrúgni egy szuper kapcsolatot. Főleg 30 évesen. A barátnőim és anyukám szerint is csak megijedtem, túlagyalom a dolgokat, egy idő után minden kapcsolatból ez lesz, örüljek hogy találtam egy rendes embert.
Egyetértek ezzel, de mégis néha elbizonytalanodom. Szerintetek mit csináljak? Normálisak az érzéseim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!