Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen érdemes kilépni egy jól működő kapcsolatból mert már nincs szerelem?
Nagyon szeretem a páromat, 5 éve együtt vagyunk, ebből 4 éve együtt is élünk. A kapcsolatunk harmonikus, sosem veszekszünk, sok közös programot szervezünk, sok közös barátunk van, egymás szüleivel is remek a kapcsolat. A párom imád, ezt mindig mondja is, ő már családot szeretne, tudom hogy 1 éven belül lánykérést tervez. Én is nagyon vágyom a családra, hisz már elmúltam 30. Alig várom hogy saját gyerekeim legyenek, a nagy baj csak az, hogy én már nem vagyok szerelmes a páromba. Az elején se volt az a lángoló szerelem, de a kezdeti vonzalom is teljesen elmúlt az évek alatt. Imádom őt, mint embert, de férfiként nem mozgat meg. A szexuális életünk is elég siralmas, általában két hetente 1 alkalom, az se túl jó. Ezen felül minden tökéletes, tudom hülyeség lenne emiatt felrúgni egy szuper kapcsolatot. Főleg 30 évesen. A barátnőim és anyukám szerint is csak megijedtem, túlagyalom a dolgokat, egy idő után minden kapcsolatból ez lesz, örüljek hogy találtam egy rendes embert.
Egyetértek ezzel, de mégis néha elbizonytalanodom. Szerintetek mit csináljak? Normálisak az érzéseim?
Tartsal tobb szeretot. Aztan konnyebb lesz lecserelned a pasid.
Heti 1 szex rohejesen keves.
N
Az igen, akik azt írták, hogy próbáljanak javítani rajta, nem kell egyből feltétlenül szakítani, azok egyből le lettek pontozva...
Fantasztikus mentalitás!
Szakíts vele, ennyi.
Hetente egy szex az semmi.
Párterápia esetleg?
Randiztok eleget? Tesz érted ferfias gesztusokat? Te noies gesztusokat?
Probalj meg pl minden nap vmi olyat mondani neki, ami tetszik benne. És lehetoleg emelji ki a ferfias vonasait. Ezzel kimutatod néki, hogy ő a férfi számodra és magadban is erositeted
A párterápia tényleg nagyon hasznos. De feltétlenül olyan terapeutákat kell választani (ketten tartják a párterápiát), akiket a Családterápiás Egyesület képzett, mert a kóklerekkel sokat lehet veszíteni. Sajnos általában a korlátozott fantáziánk áll útjába a pozitív változásoknak, pedig nagyon sokat el lehet érni már akkor is, ha csak egyszerűen NEM jelentjük ki, hogy na az már biztos lehetetlen, biztos nem lesz jobb.
Meglepő egyébként számomra, hogy tapasztalt nőtől olvasom azt, hogy a szerelem elmúlása lenne az ok a szakításában. Azt gondoltam, hogy csak kezdetekben van olyan idea, hogy létezik örökké tartó szerelem, aztán szükségszerű, hogy pár párkapcsolat után az ember felismerje, nála hány hónapig termelődnek a hormonok, és ráébredjen, hogy ha ehhez ragaszkodik, akkor 2-3 évnél hosszabb kapcsolatokra nem számíthat. Mindenesetre, ha most a vegyi folyamatoknak engedelmeskedve szakítanál is, ki kellene dolgozni valamilyen stratégiát arra, hogy valahogy a szerelmes hónapjaidban egy olyan ragaszkodásra is szert tegyél, amitől nem fogsz ismét kilépni a kapcsolatból pusztán a hormontermelődés leállása miatt. Mert az látszólag nem elég, hogy imádod a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!