Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elmúlt a szerelem, érdemes együtt maradni?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, ebben volt 2 szakítás. Mindig is én voltam a ragaszkodóbb, a a hűségesebb a kapcsolatban. Most fordult a helyzet és már úgy érzem ki lettek ölve belőlem ezek az érzések, azzal, hogy 2x szakított velem. És a szerelem is elmúlt. Pesze szeretem, de csak mint barátot. Érdemes benne maradni egy kapcsolatban így? Mindig mondják, hogy a szerelem elmúlik. Az oké, de tényleg lehet így egy párként működni tovább?
Véleményem és tapasztalatom szerint nem érdemes, végig zongoráznak ugyan azt, amit te. Én most nagyon jól érzem magam, nem bántam meg ezt a döntést :D
22/F
2018. máj. 20. 04:38
2/9 anonim válasza:
Ez a baj a mai párokkal, ha elmúlik a szerelem már szakítanának, ahelyett hogy felismernék a szeretetet, mely már nem lángol úgy.
2018. máj. 20. 05:06
3/9 anonim válasza:
3-év 2-szakítással... -Pfff.....
NEM!
Ez nem valódi kapcsolat!
2018. máj. 20. 06:31
4/9 anonim válasza:
Ha szereted, és kielégítő a kapcsolatotok, nyilván nem érdemes szakítani. Ezekre viszont csak te tudhatod a választ. Bár ha ez így felmerült benned, és már többször szétmentetek, így talán érdemes elgondolkodni rajta.
2018. máj. 20. 06:56
5/9 anonim válasza:
"Ez a baj a mai párokkal, ha elmúlik a szerelem már szakítanának, ahelyett hogy felismernék a szeretetet, mely már nem lángol úgy." - 3 év alatt 2 szakítás, ebben hol látsz te szeretetet? Persze, a rózsaszín köd elmúlik, de a baráti szintű szeretet kevés egy tartós párkapcsolathoz.
2018. máj. 20. 08:01
6/9 anonim válasza:
Sejtem, max húsz egynéhány évesek vagytok. Vagy is szakítás.
Az még a tinikori maradvány szerelem.
2018. máj. 20. 08:47
7/9 anonim válasza:
Minden szerelem elmúlik egyszer, de a kérdés az ha belegondolsz, hogy ezekkel az érzésekkel letudnál e vele élni egy életet. Ha igen a válasz akkor ne gondolkodj, de ha vacilálsz vagy nem a válasz akkor ennek ennyi volt.
2018. máj. 20. 12:34
8/9 Szergej55 válasza:
Játsszátok tovább a se veled-se nélküled játékotokat. Értelme így sem lesz, de legalább én szórakozok kicsit még.
2018. máj. 21. 00:26
9/9 anonim válasza:
Egy kapcsolat szerelem nélkül semmit sem ér és igy mar csak megsokásbol lesztek együtt.szerintem hagyd el a párod es keress olyat aki õszintén szeret mert igy ezt nem sokáig fogod birni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!