Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy friss kapcsolatban ilyet kérdezni? Vagy majd úgy is kialakul?
Az van hogy nagyon rég óta (1 éve) tetszik nekem egy fiú akivel sokáig csak ismerősök voltunk, immár 10 napja egy párt alkotunk.
Én úgy érzem már szerelmes vagyok belé, de mivel már rég óta teszik ő nekem és fontos volt hogy ha lehet legyen vele kapcsolatom, ezért félek tőle, hogy nem fog belém szeretni.
Igazából tök jól Elvagyunk, írni pl már szokta hogy szeret. Egy héten többször találkozunk, stb. Csak még nem érzem azt a nagy lángoló mindent elsöprő érzelmet a részéről, és félek hogy pl egy hónap múlva sem fogom. Ja és ez engem kicsit gátol a saját érzelmeik kimutatásában.
Mit tegyek? Hogyan viselkedjek? Hogy nagyobb esélye legyen annak hogy belém szeret?
18L
Hogyan viselkedj? Nyilván természetesen, máskülönben kalap sz..t se ér az egész.
10 napja vagytok egy pár, mégis mi alapján kéne "mindent elsöprő" szerelmet éreznetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!