Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne zavarjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne zavarjon a barátnőm múltja?

Figyelt kérdés
Nagyon frusztrál, hogy a barátnőmnek előttem egy fekete pasija volt. Nem vagyok rasszista, de nagyon zavar, engem inkább taszít a kinézetük. Ráadásul előtte is volt jó sok pasija meg kalandja. Szeretem őt, de ha eszembe jutnak ezek a dolgok a múltjából, akkor mindig rossz kedvem lesz. Gondolom ez nem normális. Nem is akarok ilyesmi miatt szakítani, de nem tudom hogyan kezeljem természetesebben ezt a helyzetet.

2018. júl. 24. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőjj fel, mert nagyon gáz és primitív a gondolkodásod.
2018. júl. 24. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Pszicho vagy, mert a másik fél múltjára besérülni mindenkinél természetes érzés, ám addig nem jut el a legtöbb emberben a dolog, már ha egészséges lelkületű, hogy névtelenül vernyogjon miatta. A támogatást meg társadalmi berögződésektől várod, hogy ezáltal pozitív színben tűnjenek fel a beteges, elmérgesedett érzéseid.
2018. júl. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!