Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne zavarjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne zavarjon a barátnőm múltja?

Figyelt kérdés
Nagyon frusztrál, hogy a barátnőmnek előttem egy fekete pasija volt. Nem vagyok rasszista, de nagyon zavar, engem inkább taszít a kinézetük. Ráadásul előtte is volt jó sok pasija meg kalandja. Szeretem őt, de ha eszembe jutnak ezek a dolgok a múltjából, akkor mindig rossz kedvem lesz. Gondolom ez nem normális. Nem is akarok ilyesmi miatt szakítani, de nem tudom hogyan kezeljem természetesebben ezt a helyzetet.

2018. júl. 24. 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Én szakítanék: nekem vállalható a múltam, és hasonló lányt tudok csak elképzelni magam mellé.
2018. júl. 24. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

"Nem vagyok rasszista, de nagyon zavar, engem inkább taszít a kinézetük."

Ezt nem teljesen értem, a barátnőd volt vele, nem te, ugye? Akkor mit számít, hogy te mit gondolsz a kinézetükről? Ne jöjj össze fekete pasival, és kész... wtf? :D

2018. júl. 24. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Ezt sajnos így összeségében vagy megemészted vagy sem. Többet nem tudsz tenni. Az a múltja, azon változtatni nem tud.

El kell döntened, hogy ezt így el tudod fogadni v biztosan lesz benned mindig egy rossz érzés bármelyik hapsiját illetően.

Adj időt magadnak és próbálj ne ezekre a múltbéli dolgokra koncentrálni, hanem a jelen pillanatait élvezd vele.

De ha hetek/hónapok múlva is még ezen rágódsz, akkor ez késbb sem lesz másképp és akkor fölösleges ez a kapcsoalt.

2018. júl. 24. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A fehér pasik kinézete vonz?
2018. júl. 24. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

Hmm...mintha magamat olvasnám egy evvel ezelotről. Bar neki csak magyar pasijai voltak, de engem is zavart a multja. Egyejszakas, bosszúból lefeküdt massal. Stb. Szoval....tonkreba**tam a kapcsolatot a sok hulyesegemmel. Azota is banom, mint a kivert, korcs kutyak, hogy hagytam magam, gyenge voltam, onbizalomhiany a hatodikon...

Tedd tul magad rajta. Orulj neki, hogy volt sok pasival, minden bizonnyal kipróbált sokmindent veluk. Elkell fogadnod, orulj, hogy tapasztalt sok dolgot, igy nem kivancsi arra, hogy “na ez vajon milyen lehet, ezt nem probaltam meg ki” es akkor jonne “bocsi szivem, erdekel milyen ezzel, azzal, igy nekem nem megy”. Orulj ennek, hogy elvileg nala ez nem jatszik mar.

En is igy visszagondolva igy gondolkodom mar. De sajnos a vonatot elhajtottam.

2018. júl. 24. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
8%
Én szóba sem álltam volna vele, nem hogy kapcsolat. Nemibeteg gondozóba voltatok már? Mondjuk, most már mindegy. Meg már minek kapálózol rajta kikkel volt, nyeld le, ő is lenyelte már amit kellett.
2018. júl. 24. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

Nyugodtan szakítsál vele, nem fogja megviselni, elég gyorsan megtalálja magának a betevő falatját.

Pontozzatok, legálabb látszik, hogy milyen erkölcsök szerint éltek.

2018. júl. 24. 13:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt olvasva eszembe jutott.

A felesegem elottem egy FERFIVAL elt egyutt en meg nem tudnek egy ferfival lefekudni. Hogy dolgozzam ezt fel ?

Segitsetek

2018. júl. 24. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Na ne már.

Nagyon frusztrál, hogy a barátomnak előttem egy fehér csaja volt. Ráadásul előtte is volt jó sok kalandja. Taszít, hogy nem én voltam az első barátnője. Mit tegyek?

Vagy egy pasinak lehetnek kalandjai, de egy csajnak nem? Mi ez, középkor?

2018. júl. 24. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Téged komolyan csak annyi zavar, hogy a barátnőd ex pasijának a bőrszíne fekete volt? Ennyi? Te olyan rasszista vagy mint ide Alaszka. Engem baromira nem az érdekel egy pasinál, hogy előttem milyen bőrszínű barátnője volt, hanem, hogy milyen ember.

Ja, várj, most jut eszembe! Neked kisebbrendűségi komplexusod van, mert kicsi a farkad, a feketéké meg állítólag nagy, erről van szó?

2018. júl. 24. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!