Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell hogy zavarjon a lanynak a sotet multja?
Figyelt kérdés
Mar 2szer talalkoztam egy lannyal, minden klappol, orulten szexi. De mikor a multrol ( nem regmultrol, vagys nem a gyermekkorrol) beszelgetunk, azt mondja, van egy sotet folt, amirol nem szeretne beszelni. Mondom nagyon csinos, attol tartok, hogy lehet egy rovid ideig volt prosti, vagy szerepelt olyan filmben. Megegyszer brutal a lany! De ez zavar egy picit, nem tudom, hogy kerdezzek ra, ert ha kesobb kiderul az sokkal rosszabb, ( pl valaki azt mondja,hogy volt nalla, latta ebben-ebben...). Vagy hagyjam ez egeszet, ne erdekeljen?2016. jan. 26. 19:15
1/5 anonim válasza:
Amiről nem tudsz, az nem fáj. Hagyd szerintem, mert ha elmondja, és nem tetszene akkor megundorodsz tőle, és ráteszi az egészre a bélyeget...
2/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, inkabb most tisztázzátok mint hogy később mástól tudd meg ha esetleg ilyenről van szó. Ha elmonja és te ezt eltudod fogadni szerintem nincs ebből semmi, ami volt elmult csak a jelen számit és ne foglalkozz a későbbiekben mások véleményével, de az is lehet hogy nem ilyenről van szó, de kérdezz rá mindenképp.
3/5 anonim válasza:
Ez milyen gyökér :D Ilyet is csak nőktől hallottam...
Ha van egy fekete foltja, akkor mi a retkes pinakoboldnak vetette egyáltalán fel?
Ha meg már felvetette, akkor meg mondja el rendesen.
Most már szedd ki belőle, kíváncsi vagyok :D Ha műtött tranyó srác, akkor röhögök egy öblöset :D
4/5 anonim válasza:
Engem amúgy nem zavarna, hogyha szerepelt filmben, vagy nude fotók jöttek le róla... még a prostiság sem annyira, de azért egy STD szűrés nem ártana. Meg azért aki prosti volt, az nehezen szokik le ilyenről. Amikor megérzed, hogy egy rakás pénzt lehet keresni a muffoddal, nyugadon egy nap alatt lazán egy havi fizetést... akkor nehezen veszi be a gyomor, hogy elmenjen az ember lánya 100-150 ezres kezdőfizuval valahová, ahol lélekben több f...szt kell leszopnia, mint amikor prosó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!