Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeljem ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ha egy lánynak több a fiú barátja mint a lány? F/22

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja ismertem meg egy lányt, sokat találkoztunk és azt tervezzük hogy hosszabb távú kapcsolat lesz közöttünk. Viszont egy dolog zavar hogy 80%-ban fiú barátai vannak és ismerve a hímeket tudom hogy nagy részük azért van vele mert szeretné megkaparintani. Nem akarok féltékeny lenni de mivel heti egyszer eljárnak bulizni és isznak is ilyenkor könnyebben átléphetnek egy határt. Nem akarom megtiltani hogy bulizzon vagy hogy találkozzon velük de nem tudom hogy kezeljem hogy mindenkinek jó legyen.

2016. jan. 21. 21:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Részvétem, öreg, de szerintem választás elé kéne állítanod. A hímek rá fognak mozdulni, és ha elég erős a csábítás, és gyenge a gerinc, akkor könnyen a másodhegedűs szerepében találhatod magad. Tehát vagy leépíti a cimborákat, vagy te keresel másik nőt.
2016. jan. 21. 21:56
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Még az is előfordulhat, hogy a lány nem bírja a ma divatos lánytémákat: hol vetted ezt a táskát, kinél csináltatod a körmödet, most hogy menjek az utcára ilyen hajjal, stb.
2016. jan. 21. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Szóval nem bízol meg benne. Valld be magadnak.
2016. jan. 21. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Grat neked koma, ha összejönnél egy olyan csajjal, aki hetente jár bulizni és még iszik is. Nekem ez már alapból kizáró ok lenne járásra. És még 80%-ban kan haverok is? Na menjen a büdös retekbe XD
2016. jan. 21. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Keress màst!
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is pont egy ilyen lánnyal ismerkedem.:)Egyre több fiú barát kerül elő és szinte biztos,hogy mind szerelmes belé,de ő erről látszólag nem vesz tudomást.Én meg nem tagadom aggódom egy kicsit.
 7/15 anonim válasza:
92%

Nézd reálisan a dolgokat...Ha ennyire sok pasi veszi körül ahol kihasználhatná a lehetőségeket ,akkor mi a f**ért jött volna össze veled?

Meg azért tudakold meg milyen a múltja, hogyha a csajod tényleg balra jobbra k*rt előtted akkor tényleg elkezdhetsz aggódni, de ha meg nem, akkor tanulj meg megbízni benne.

2016. jan. 21. 22:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Eddig 1 baratja volt de rajta kívül nem volt senkivel csak ugy hogy unalomból lefeküdtek pedig mint mondta sok lehetősége lett volna ra
2016. jan. 21. 22:31
 9/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
Bízz meg benne amíg nem ad rá okot, hogy ne bízz meg benne.
2016. jan. 21. 22:36
 10/15 anonim válasza:

#7:akkor valószínűleg csak jobban élvezi a fiúk társaságát , ez gyakori eset, nekem is van egy két ilyen barátnőm, mégse csalják a pasijukat, és nem gondolunk rá úgy :).

Úgy hogy szerintem nincs mi miatt aggódnod.

2016. jan. 21. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!