Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeljem ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ha egy lánynak több a fiú barátja mint a lány? F/22

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja ismertem meg egy lányt, sokat találkoztunk és azt tervezzük hogy hosszabb távú kapcsolat lesz közöttünk. Viszont egy dolog zavar hogy 80%-ban fiú barátai vannak és ismerve a hímeket tudom hogy nagy részük azért van vele mert szeretné megkaparintani. Nem akarok féltékeny lenni de mivel heti egyszer eljárnak bulizni és isznak is ilyenkor könnyebben átléphetnek egy határt. Nem akarom megtiltani hogy bulizzon vagy hogy találkozzon velük de nem tudom hogy kezeljem hogy mindenkinek jó legyen.

2016. jan. 21. 21:50
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez nyilván a te problémád és a saját komplexusaidból táplálkozik, szóval el kell öntened, hogy te ezt így el bírod-e viselni, vagy nem.
2016. jan. 21. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is lényegesen több fiú barátom van mint lány. Valahogy én nem tudok órákat csevegni egy pasiról, nincs műkörmösöm, vásárolni is egyedül szeretek járni... szóval lányokkal kicsit nehezebben barátkozom, fiúkkal általában rögtön szót értek. Eleinte ez az én páromat is zavarta, kellett pár hónap mire ráeszmélt, hogy ezek a srácok tényleg csak barátok, és ha bármi többet akartam volna velük, akkor most nem mellette lennék. Azóta 2 év telt el, még mindig együtt vagyunk, szuperül összehaverkodtak és egy percig sem kérdőjelezi meg a barátaim hitelességét. :)

Szóval neked is azt tanácsolom, hogy menj el velük egyszer bulizni, ismerd meg a barátait, és lehet rájössz, hogy teljesen alaptalanok a félelmeid.

Sok boldogságot kívánok nektek! :)

21L

2016. jan. 22. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is csak fiu barataim vannak. Mi egyutt elunk a baratommal. Mindig megmondom neki, hova megyek, kivel, hanyig. Mondtam neki, h barmikor helyinfot is kuldok keresere. Illetve barmikor szivesen latom meg varatlanul is , amikor a barataimmal vagyok. Be is mutattam egy reszuknek. A tobbinek is be fogom, ha lesz lehetosegem. En sohasem iszom alkoholt. Mindig vallalom a felelosseget a tetteimert illetve elesen meghizom a hatart a barataimmal. Ha valamelyikuk beprobalkozik, visszautasitom. Ezeket is elmeselem a baratomnak. Mostanaban le id lepett par baratom, de nem erdekel. Nekem ok mindig baratok lesznek, sohasem alakulhat parkapcsolatta a baratsag. Akkor sem, ha szingli lennek.

Mi csak egymassal jarunk el bulizni az elettarsammal es vegig tapogatjuk, nyaljuk faljuk egymast.

Illetvebarmikor megmutatom neki barmelyik levelem, en sohasem lepem at a baratsag hatarat senkivel.

N

2016. jan. 22. 02:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Fogadd el, hagyd békén. :) Kéne neked olyan csaj, aki csak azért nem csal meg, mert nem engeded, hogy bulizzon és fiúkkal barátkozzon? Na ugye.

Aki hűséges azt nem kell korlátozni, aki pedig nem az, az akárhogyan talál módot rá, h megcsaljon.

2016. jan. 22. 07:44
 15/15 anonim ***** válasza:

A fiúkkal barátkozás az nem probléma, nekem is főleg fiú barátaim vannak. Az sokkal nagyobb gond, hogy a fiúk akarják őt. Én az összes barátségnál figyelek arra, hogy még csak fel se merüljön a téma bennük.

Szerintem elég gáz, hogy olyanokkal barátkozik, akik többet akarnak tőle.

2016. jan. 22. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!