Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kellene kezeljem ezt a helyzetet? (lent)
Huszonéves egyetemista lány vagyok és teljesen össze vagyok zavarodva. Alapvetően heteroszexuális vagyok, de a napokban a barátnőmmel közösen nézegettünk kötözős képeket és videókat. Azon kaptam magam, hogy egyre jobban izgalomba jövök a képek láttán majd amikor kicsit magamhoz tértem zavarba jöttem és hazamentem.
Otthon nem hagyott nyugodni ez a gondolat és elkezdtem a barátnőmről fantaziálgatni, hogy mi lenne ha megkötözne jó szorosan beragasztaná a számat és elkezdene kényeztetni. Igazság szerint fiatalabb koromban is tetszett amikor egy filmben egy nőt elrabolnak és hasonló helyzetbe kerül, de amikor épp volt pasim ezek a dolgok valahogy elfelejtődtek. Most, hogy néhány hónapja egyedül vagyok megint előjött ez bennem és eléggé zavar mert szégyellem, pláne hogy a szüleim nagyon konzervatívak és nem ilyen nevelést kaptam.
Volt valaki mással hasonló ?
A kísértéstől leghamarabb úgy szabadulhatunk, ha engedünk neki. :)
...és akkor komolyan: ha a kiváncsiságod kielégítést kíván, tegyél érte. Egyébként nem fogod megtudni a végkimenetelét.
Egyértelműen más ember számára senki sem jelentheti ki, hogy így tegyél, vagy úgy...érezned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!