Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy kezeljem a helyzetet majd?
Versenyre megyünk 4 fős csapattal. Egyedül én vagyok lány a csapatban. Röpke 80 km-t kell utaznunk a verseny helyszínére, így lesz időnk beszélgetni is az úton.
Az egyik fiú a volt barátom, akivel nem voltunk együtt sokáig, de a szívem még mindig húzna felé (ő szakított velem). Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni, segíteni egymásnak.
A másik két fiút nem annyira ismerem, de erős a gyanúm, hogy egyiknek tetszek és próbálkozik is nálam néha. Miután a volt barátom szakított velem, nyilván jól esik, hogy van, akinek tetszem. (Bár a volt barátomnak is tetszek, nem ez volt a gond) Viszont nem érzem, hogy képes lennék most egy kapcsolatra, legalábbis nem ezzel a fiúval. De amúgy jófej, és bírom őt is, mint havert, meg tényleg jól esik, hogy bejövök neki.
Félek, hogy bepróbálkozik majd nálam.. Nem tudom, hogyha így lesz, mit tegyek. Hogyan kezeljem a helyzetet? Tippek, ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!