Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Párszor találkoztam egy lánnyal, akivel sikerült lefeküdnöm, viszont én már szex előtt is elmondtam neki érthetően, hogy nem szeretnék kapcsolatot vele, csak szex. Kicsit fiatal lány 18 éves, félénk típus volt, szűz ami izgatott is engem. Nem igazán élveztem vele, sőt kifejezetten rossznak éltem meg, ezért igazából megírtam neki nem nagyon szeretném ezt folytatni, le tiltott és pár napra rá feloldotta. Aztán elég keményen elhordott, mondta tönkretettem meg minden ilyen dolgot a fejemhez vágott. Le is tiltottam, volt elég problémám amúgy is, egyszerűen ez nem hiányzott még. De eléggé lelkiismeret furdalásom lett, mert nem nagyon bántottam meg lányokat eddig sem. Barátnőjére írtam rá, szerencsére normális volt, elmondta eléggé depressziós meg teljesen ki van, csomót sír. Nem nagyon tudok elmenni a dolog mellett, nem akarom, hogy a végén aztán olyan dolgokat csináljon...Tudnátok tanácsokat adni ilyen helyzetben mit lenne helyes tenni? Utálkozó kommenteket nem nagyon várok, tudom nem vagyok egy példakép. 23F
2018. júl. 23. 22:32
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

11/21/29

Mi ez a hirtelen fordulat eddig nem akartad bántani.!?

De amúgy szerintem is szerelmes, mert idealizált téged. Nem ismer ahhoz, hogy téged szeressen!

Nem azt mondom, hogy téged nem lehet szeretni, de ő nem ismer. Hiszen azt mondod nem töltetek együtt időt a sexen kívül. Amúgy szerintem neked sem közömbös, különben miért is foglalkoztatna ennyire, hogy mit is mondj neki.

Szerintem te egy tök normális 23 éves fiú vagy, ő meg egy tök normális 18 éves lány.

Bénáztok egy kicsit egymással, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem....

Csalódás nélkül senki nem nő fel, leszel még te is a másik oldalon.

Minden jót!

2018. júl. 25. 22:45
 52/54 A kérdező kommentje:
Ideges voltam, köszi a bíztató szavakat, majd kiderül mi lesz.
2018. júl. 25. 23:32
 53/54 anonim ***** válasza:
Na, mi volt, beszéltél vele?
2018. aug. 8. 09:40
 54/54 anonim ***** válasza:
Ne fekuldj le tobbszor vele, nekem az első így volt, s nagyon sok idő kellett míg kihevertem, a szex nem volt jo, se először, se a további évek alatt egyszer se, annyiszor fekudtem le vele ahányszor óhajtotta ő, mert qrvaszerelmes voltam bele sok sok éven át, s azt hittem kis naívként, h majd megszeret, 1 frászt...az kellett h megutáljam, hogy le tudjam zárni, ha nem még ma is kedve szerint kúrogatna szerintem.
2018. aug. 8. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!