Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Párszor találkoztam egy lánnyal, akivel sikerült lefeküdnöm, viszont én már szex előtt is elmondtam neki érthetően, hogy nem szeretnék kapcsolatot vele, csak szex. Kicsit fiatal lány 18 éves, félénk típus volt, szűz ami izgatott is engem. Nem igazán élveztem vele, sőt kifejezetten rossznak éltem meg, ezért igazából megírtam neki nem nagyon szeretném ezt folytatni, le tiltott és pár napra rá feloldotta. Aztán elég keményen elhordott, mondta tönkretettem meg minden ilyen dolgot a fejemhez vágott. Le is tiltottam, volt elég problémám amúgy is, egyszerűen ez nem hiányzott még. De eléggé lelkiismeret furdalásom lett, mert nem nagyon bántottam meg lányokat eddig sem. Barátnőjére írtam rá, szerencsére normális volt, elmondta eléggé depressziós meg teljesen ki van, csomót sír. Nem nagyon tudok elmenni a dolog mellett, nem akarom, hogy a végén aztán olyan dolgokat csináljon...Tudnátok tanácsokat adni ilyen helyzetben mit lenne helyes tenni? Utálkozó kommenteket nem nagyon várok, tudom nem vagyok egy példakép. 23F
2018. júl. 23. 22:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit te is gyerek vagy még (23F. )és mind ketten elcsesztétek. Rosszul döntöttél te is és ő is...de leginkább ő, az elsőnek olyannal kellett volna megtörténnie akinek ő is számít . De nem tehet róla.A csajok többsége rosszul dönt az elsőnél. És te sem tehetsz róla.. . Beszélj vele. Majd túl lesz rajt. Lehetett volna rosszabb is. Ahogy elnézem amiket irkálsz, nem vagy te rossz ember.

(32N)

2018. júl. 25. 01:14
 22/54 anonim ***** válasza:

Attól vagy semmirekellő (bár szerintem a gennyláda jobb szó), hogy a te max 5 perces kéjed miatt tönkrevágtad egy nő nemi életét elég hosszú időre, és lehet soha nem lesz képes igazi orgazmusra. És mindezt azért, mert annyi agyad nincs, hogy utánaolvass dolgoknak, vagy az iskolába eljárj. Csak magaddal foglalkozol, és tudatlanul abból indulsz ki, hogy neked fiúként faxa volt az első, akkor biztos neki is az lesz... Hát rohadtul nem!

Nincs agyad, egoista vagy, egy önző p.ö.cs, szóval tényleg semmi szerethető, vagy értékes emberi tulajdonság nincs benned! Nyugodtan köpj fel, és állj alá!

2018. júl. 25. 01:17
 23/54 A kérdező kommentje:
Te mégis miből gondolod hogy ő nem élvezte a szexet? Egyáltalán honnan tudod hogy milyen volt? Nagyon is élvezte, mert megkérdeztem tőle milyen volt, illetve láttam is rajta. Én odafigyeltem rá és még utána is néztem hogy, mikre érdemes odafigyelni szűz lányok esetén. De ettől függetlenül én nem szeretem fogni a nők két kezét szex közben és emiatt nem élveztem, nem vagyok az a fajta. Szóval még mindig nem értem miért kell azt gondolni, hogy én csak jól becsaptam a farkamat neki aztán lesz ami lesz.
2018. júl. 25. 01:20
 24/54 A kérdező kommentje:
Ha szerinted élete legnagyobb szenvedése lett volna a szex velem, akkor ennyire kikészült volna attól, hogy nem szeretném vele folytatni?
2018. júl. 25. 01:23
 25/54 A kérdező kommentje:
Egyszerűen szerintem ő ezt máshogy élte meg mint én, sokat jelenthetett neki és ez a baja.
2018. júl. 25. 01:33
 26/54 anonim ***** válasza:

Onnan tudom te retardált, hogy nő vagyok, és így ismerem a női testet, lelket. Van millió egy barátnőm, akikkel megbeszéljük őszintén a dolgot, és a szakmám miatt is tanultam is nem keveset róla. Ellentétben veled, ez tisztán látszik. Te egy tanulatlan suttyó vagy, aki semmit sem tud a női testről/lélekről, de kibaxott nagy egod van. És akinek egy szűz kislány megpróbálta színlelni, hogy élvezte a dolgot, csak azért, hogy ne veszítsen el, megfeleljen neked, te pedig annyira öntelt és agyatlan vagy, hogy bevetted. És amikor az emberek őszintén elmondják neked itt a dolgokat, te még akkor sem gondolkozol el, szégyenled magad, hanem tovább bizonygatod a hülyeségeidet, komolyan elhiszed magadról, hogy faxa voltál, és a csaj élvezte.

Ha nekem nem hiszel, guglizz már rá, te szerencsétlen.

2018. júl. 25. 01:34
 27/54 anonim ***** válasza:

Istenem... Ugye most csak viccelsz, és valójában nem is vagy ennyire hülye?

Nem azért készült ki, mert faxa veled a szex, és nem lesz többet benne része. Azért készült ki, mert odaadta magát valakinek, és abban reménykedett, hogy majd tetszeni fog, megszeretik, de ehelyett szar volt a szex, te pedig elhajítottad, mint egy semmit se érő fadarabot. Ő abban reménykedett, hogy ha lefekszik veled, te majd belészeretsz, mert cuki, és ellenállhatatlan. Ehelyett megtudta, hogy nem ér semmit, és csak egy eldobható, semmit érő vacak a férfiak szemében. Ez pedig nem kis trauma egy nőnek, aki életében először próbált szexi, szép lenni egy férfi előtt.

2018. júl. 25. 01:42
 28/54 A kérdező kommentje:
Nem színlelt semmit, mégis hogy nem élvezhette volna ha én odafigyeltem rá szex közben, és megpróbáltam a legjobbat hozni, mert tisztában voltam azzal hogy a lányoknak milyen sz@r tud lenni az első ha rosszul csinálják. Hallottam és láttam is azt hogy élvezte, viszont úgy érzem te még mindig azt hiszed, hogy én valami semmirekellő tahó ember vagyok aki csorgatta a nyálát a fiatal puncira mert életében alig dugott, és semmi odafigyelés nélkül feküdtem le vele. Én azért éltem meg rossznak ezt az egészet mint mondtam, mert nem szeretem fogni a lányok kezét, illetve kicsit egyoldalú volt a dolog, mert én sokkal többet adtam bele a dologba ugyebár, ő kevesebbet de egyáltalán nem vártam el tőle, hisz első volt neki, számítottam is rá. Szóval belehetne fejezned a teljesen értelmetlen állításaidat.
2018. júl. 25. 01:50
 29/54 anonim ***** válasza:

21 / ja amúgy az elsőt tényleg nem élvezi senki, mármint a csajok legalábbis nem , vagyis az első egypárat... 😁 De persze azt mondjuk, hogy jó volt. De ne élj tevhitben a csajoknak az nem jó, én nem akarlak bántani,nem azért mondom de jó ha tudod.

Ja és korodból kifolyólag lehet nem is láttál még nőt aki igazán élvezi....

2018. júl. 25. 02:18
 30/54 A kérdező kommentje:
Volt már sok nővel dolgom aki élvezte, ennek a koromhoz sok köze nincs, nem is értem miért jössz a korommal.
2018. júl. 25. 02:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!