Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam egy lánnyal, akivel sikerült lefeküdnöm, viszont én már szex előtt is elmondtam neki érthetően, hogy nem szeretnék kapcsolatot vele, csak szex. Kicsit fiatal lány 18 éves, félénk típus volt, szűz ami izgatott is engem. Nem igazán élveztem vele, sőt kifejezetten rossznak éltem meg, ezért igazából megírtam neki nem nagyon szeretném ezt folytatni, le tiltott és pár napra rá feloldotta. Aztán elég keményen elhordott, mondta tönkretettem meg minden ilyen dolgot a fejemhez vágott. Le is tiltottam, volt elég problémám amúgy is, egyszerűen ez nem hiányzott még. De eléggé lelkiismeret furdalásom lett, mert nem nagyon bántottam meg lányokat eddig sem. Barátnőjére írtam rá, szerencsére normális volt, elmondta eléggé depressziós meg teljesen ki van, csomót sír. Nem nagyon tudok elmenni a dolog mellett, nem akarom, hogy a végén aztán olyan dolgokat csináljon...Tudnátok tanácsokat adni ilyen helyzetben mit lenne helyes tenni? Utálkozó kommenteket nem nagyon várok, tudom nem vagyok egy példakép. 23F
Hat azt semmikepp sem, hogy szar volt vele a szex. Az a minimum, hogy azt mondod neki, hogy nagyon jo volt, es hogy orulsz, hogy te lehettel neki az elso.
Engem komolyan sokkol az onteltseged, nem hiszem el, hogy ettol a berki-fele suttyo egoizmustol nem hanynak a csajok... Meghogy beledszeretne... Hat engem konkretan raz a hideg toled, ha egyetlen pasi lennel a Foldon, akkpr se kellenel.
2018. júl. 25. 18:04
42/54 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretett volna belém vagy nem kedvelt meg volna, akkor nem lehettem volna neki az első és nem engedte volna hogy ez megtörténjen. Én ebből gondolom azt hogy megkedvelt engem.
2018. júl. 25. 18:07
43/54 anonim válasza:
Persze, de azota kiderult rolad, mekkora suttyo vagy. Ezert sir, mert csalodast okoztal neki, nem az vagy, akinek hitt teged. Tuti hetvenszer megbanta, hogy megtette, es nem vart egy normalis sracra. Neked kellett volna okosnak lenni, ha mar o nem volt az a szerelemtol, es nem kellett volna belemenned. De hat nem az eszedrol vagy hires...
Tanulj a dologbol, es soha tobbe ne legyel ekkora onzo szemet. Nem a szuzlanyokat kell felszedni szexkapcsolatra.
2018. júl. 25. 18:19
44/54 A kérdező kommentje:
Továbbra sem fogom magam suttyónak tartani, bennem van annyi hogy elé állok,és megbeszélem vele a dolgokat. Addig ne ítélkezz rólam amíg nem ismersz.
2018. júl. 25. 18:23
45/54 anonim válasza:
Ahogy gondolkozol, az mindent elárul rólad. Nekem ez boven suttyo kategoria, bizonygathatsz barmit. Normalis gondolkozasu, erzesu ember nem csinal ilyet, mint amit te tettel. Es plane nem vedi magat utana meg ennyire ontelten.
2018. júl. 25. 18:50
46/54 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a sértegetésed, találkozok vele de ha úgy van már azért is lefekszek vele nem érdekel már.
2018. júl. 25. 19:18
47/54 anonim válasza:
Na ugye, hogy egy goreny vagy, mondtam. Remelem, az elet kamatostul visszaadja neked.
Amugy csak csendben jegyzem meg, hogy nekem marhara mindegy, hogy lefekszel-e vele. Azzal, hogy vele suttyo vagy, nekem nem artasz semmit. :)
2018. júl. 25. 20:35
48/54 A kérdező kommentje:
Lehet mostmár jobb lesz vele a dugás, csak remélem nemfog bőgni megint :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!