Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élte ki magát a barátom s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élte ki magát a barátom s ezért akar csajozni most?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt távkapcsolatban a barátommal. Most az összeköltözés esélye előtt, bevallotta hogy nem boldog s szeretne "élni" (bulizni, piálni, cigizni, füvezni, csajozni stb.). De eközben nem szeretne elveszteni engem se, mert szeret engem, jó neki velem, jó vagyok hozzá, csak hiányzik ez neki. Mi fiatalon jöttünk össze, mind a kettőnknek a másik az első. Nekem mégse hiányzik hogy "éljek".

Én csak nem értem, ő erről nem szeretne beszélni többet. Jól érezzük együtt magunkat, minden megvan, nem nézek ki rosszul, jó a szexuális kapcsolatunk is, tudok főzni, tudunk beszélni, szoktunk eljárni szórakozni is. Mégis más csajt akar, de miért? Vélemény?

2018. júl. 22. 21:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20as, teljesen egyetértek veled. Kegyetlen undorító világban élünk.
2018. júl. 23. 12:28
 22/24 anonim ***** válasza:
16%

Jajj, ne áltassátok magatokat, 100 éve is ugyanúgy ment ám a megcsalás és a félredugás a forróbb vérmérsékletű embereknél, csak ott hatalmas titokban tartották, mert nagyobb szégyen vot. Ettől még volt bőőőven...

Mit 100 év, igazából amióta világ a világ, már a korai időktől eredően is.. Persze akkor jó ok volt rá a kényszerházasság. A mai kor sem feltétlenül rosszabb, csak másabb, és valóban könnyebb "kibontakozni".

Annyiban másabb, hogy most a 21. században már nem is elvárás, hogy húszon évesen elköteleződj, sőt, valóban sulykolják mindenhonnan, hogy felesleges is fiatalon elköteleződnöd. Ettől még nem újkeletű viselkedésről beszélünk, inkább a helyes megfogalmazás az, hogy szabadabb, szabadelvűbb világban élünk.

"Erre az ő válasza az volt hogy a nők monogámabbak s a férfiaknak kell más de ettől még engem szeret."

- Ez tipikus esete a saját felelősségének az elhárítására: talál valami általa elfogadott (hamis) ideológiát, ami magyarázatként szolgál arra, hogy ő miért is nem sz.r ember, és miért is jogos az, amit csinál ( mind ezt tesszük egyébként).

Sajnos útmutatás nincs:

statisztikából kiindulva vagy félre dug most, ha már így kinyilatkoztatta a vágyait, vagy majd 5-vagy 5+ éven belül, gyerekkel az oldalatokon jön rá, hogy elment a fiatalsága és nem élte ki a vágyait, amikor akarta. Jön egy nő majd akkor hagy el.

Az meg már a te dolgod, hogy elnézed-e neki, vagy sem.

Szerintem az is megoldás, ha különmentek egy időre legalább, hogy lássátok, mennyit ér az egész. - Benned és benne is változhatnak dolgok ez idő alatt.

De őszintén, azt amúgy nem hiszem, hogy ő úgy szeretne téged, mint te őt. Ha a párod magát áltatja, magad ne hagyd becsapni. Nőként bennem is van vágy meg kíváncsiság, a páromban nincs és nem akar más. Semmi köze bullshit kamu ideologóiáknak az ember egyéni vágyaihoz.

N

2018. júl. 23. 13:03
 23/24 anonim ***** válasza:
42%
#22 Nem mondtam, hogy nem volt megcsalás, nem kéne kiforgatni a szavaimat és úgy beállítani a mondandómat, mintha idealizálnám a múltat. De nem is az volt a téma, hogy kapcsolatban kikacsintgatnak-e az emberek, hanem hogy egyáltalán szükség van-e kapcsolatra. Régen erre az egyértelmű válasz az volt, hogy igen, ma meg ezerféle válasz van.
2018. júl. 23. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Több mint 4 éve párkapcsolatban élek,mi is fiatalon jöttünk össze,mégse kell kiélnünk magunkat külön,mert a pasim nem "ösztönlény".

Ez csak a nyomi beszari pasik mentsége. Olyan nincs hogy egy felnőtt,értelmes embert "vinne a vére" mint a Maunika show-ban.Persze kivéve,ha azon a szinten is van az illető.

A kapcsolat fennmaradásáért,a szerelem lángolásáért mindketten felelősek vagytok.Olyan nincs hogy mindkét fél maximálisan kielégíti a másik fizikai,érzelmi és intellektuális igényeit,de azért mégse elég és félre kell menni. Minden esetben van valami javítható hibája a dolognak.

Kivéve ha valamelyik fél már nem szereti a másikat,nem kíván több enegriát fektetni a kapcsolatba.

A férfiak különben is kevesebb érzelmi dolgot teszenek a közösbe,a nők azok akik általában próbálnak javítgatni,megoldásokat böngészni. Ha ők megunják a nőt,nem is gondolkoznak rajta hogy most mi is a baj: túlságosan féltékeny,lusta,igénytelen,vagy esetleg zavar benne valami apróság. Egyszerűen csak hagyják hogy eluralkodjon az utálat/elhidegülés,és aztán továbbállnak. Pedig ugyanúgy kötelességünk lenne kommunikálni,kompromisszumokat kötni stb. Meg hát gondolom ők se szenvednek egész nap azért,hogy a barátnőjüknek vacsit főzzenek,virágot vigyenek,meg mellé úgy nézzenek ki mint egy mesebeli herceg. De hát tisztelet a kivételnek.

Azt nem értem a kérdésben hogy mi az hogy élni? Ha veled van mért nem bulizhat,füvezhet vagy akármi? Megtiltod neki? Mért nem csináljátok együtt? Persze csajozni az más dolog,de nem lehet hogy csak a szórakozás kell neki? Azt meg veled/melletted is megteheti,attól hogy valaki foglalt még nem áll meg a világ!

2018. júl. 25. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!