Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki gazdagon, kisportolva akar csajozni az kényelmes és az élet könnyebbik oldalát akarja megfogni?
Tessék, íme, hogy a kérdésednek semmi értelme sincs!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
ui.: Elhízott di.sznóként miért akarsz csinos és szép barátnőt?
Neked miért nem jó az ugyanolyan elhízott nő?
ui.: Elhízott di.sznóként miért akarsz csinos és szép barátnőt?
Talán mert így sokkal nehezebb és szeretem az életben a kihívásokat!!!!
Nos kérdező, mi sem egyszerűbb: Keress egy pszichopatát, aki eljátszik veled néhány órán keresztül és szó szerint szörnyszületett csinál belőled.
A vagyonodat add oda egy gyermekalapítványnak.
Eredményképp te meg kapod a kihívásodat, a pszichó kapott néhány kellemesen (és hasznosan) eltöltött órát, a gyerekek meg kapnak repetát az ebédhez.
Nem.
Mert mind gazdaggá lenni, mind kisportoltnak lenni rengeteg időbe és munkába kerül.
"Elhízott di.sznóként miért akarsz csinos és szép barátnőt? "
Elhízott disznó lányok miért akarnak lazar angelov szintű pasikat, és osztogatnak ilyen fiúkról képet facebookon egész nap??
Kérdezd meg tőlük, én azt nem tudhatom.
Én vékony sportos nő vagyok.
Képzavar. Aki gazdaggá és kisportolttá válik, az szerintem nem a repülő galambot várja a szájába és nem a könnyebbik oldalát fogja meg a dolgoknak. De ha fordítunk egyet a lapon, nektek mi kell? Gazdagság, kisportoltság, műveltség. Szóval megint csak kreáljátok, bonyolítjátok magatok körül a problémát.
# 7
Persze, mint a gyk-n mindenki. Egyébként mit zavar téged, hogy ki mit akar? A csaj választ úgyis, hogy ki kell neki, ha neki csinos nőként jó egy kövér férfi, akkor az az ő dolga, nem a tiéd. Foglalkozz a saját "sportos" testeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!