Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de mégis együtt vagyunk. Csajozni akar, ki vagyok bukva. Mi a helyes út?
Elso sorban nincs mit keresned vele az agyban, ha szakitottatok.
Masod sorban, lepj tul, ennek a kapcsolatnak vege. Ne engedd hogy csokoljon, pusziljon, olelgessen. Milyenfele szakitas ez???!!!!
Olyan mintha nyilt kapcsolat lenne!
Zard mar le ezt az egeszet, legyen onbecsuleted, tiszteld magad. Legyen eszed!
25L
Bocs ha bunkó leszek, de
Mit kellene tenned?
Nem kellene futnod utána!!! Embereld meg magad. Sz*r, de utána sokkal jobban fogod magad érezni.
A helyes út szerintem az, hogy feldolgozod, hogy ő nem az a pasi, aki neked való, és keresel egy olyan srácot, aki szeret és megbecsül..
Attól, hogy nem csak szexelni jártok össze, hanem ölelget, csókol, eljártok ide-oda, attól még nem változtat a dolgon, hogy kihasznál...
Jönni fog a Te embered, ne keseredj el! :) Ezt a pasit meg engedd el...
sztem az ölelgetéssel semmi gond, meg a közös programokkal. azt egy baráttal is lehet. a többi már gázos. és jól teszed, ha ezután nem fekszel le vele, de akkor hagyj magatoknak időt, hogy jóban tudjatok lenni, mert az eleje tuti fájni fog. viszont ha ezután már nem akar a barátod lenni, akk tényleg csak kihasznált. ha az akar lenni, akkor úgyis vesz minden akadályt, a barátság erősebb annál, hogy a szakítás meg bármi megváltoztathassa, szóval ha mint embert szeretitek még mindig egymást, annak nem kell elmúlnia.
Sok sikert kívánok jóban maradni vele ÉS egy új, jobb párkapcsolatot találni:):)
Hát az a helyzet hogy téged kihasználnak! Ő már rég nem szeret, részéről csak szex...az ölelgetés, hiányzol szöveg meg neked kell,hogy azt hidd, hogy még mindig érez irántad pedig neki ez már csak szex...te meg elhiteted magaddal, hogy még szeret!
Ha jót akarsz magadnak szakítsd meg a kapcsolatot vele, bármennyire fáj mert ő ugyan ugy fog csajozni, bulizni te meg csak ülsz a szobába és azon agyalsz hogy miért csinálja ezt veled! Lépj mielött teljesen tönkreteszed magad!
És még valami az hogy ha lefekszik másik lánnyal utána te nem fogsz vele lefeküdni azt én se hiszem el exed, se hiszi el és sztem te se hiszed el! Ugy játszik veled ahogy akar, és azt csinál veled amit akar...mert megteheti mert te még szereted ő viszont már nem!!! NYISD KI A SZEMED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!