Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugalom és biztonság vagy izgalom és szenvedély?
Sziasztok!
Akinek olyan kapcsolata van, amelyikben mindent együtt megkap, írna konkrétumokat, hogy hogyan működik ez a mindennapokban? Hogyan zajlanak a napjaik? Köszönöm.
12. vagyok.
Nyugalom, biztonság: tudom, hogy bízhatok benne, hogy észre sem vesz más nőt, vagy ha észre is veszi, megmarad azon a szinten. Nők között dolgozik többnyire, de nem félek emiatt. Teljesen nyugodt vagyok, ha a jövőnkre gondolok, annyi szar helyzetet oldottunk már meg együtt, nem lehet baj. Persze betegség, baleset bármikor jöhet, de bízom benne, hogy nem fog.
Izgalom, szenvedély: megőrülök a férjemért! Nem ismerek nála szexibb, izgatóbb férfit. Egyébként nem egy Adonisz, külső szemmel, de sokszor, ha csak ránézek, ráugranék bárhol, bármikor. Az izgalmat többnyire a gyerekeink szolgáltatják, legyen szó az esti összebújások közbeni felsírásról, benyitásról, vagy akár arról, hogy akit most várunk, milyen nemű és személyiségű lesz. 😊
16: Szia!
Úgy, hogy mindketten rendelkezünk kellő önismerettel és élettapasztalattal, így el tudjuk választani a való életet az amerikai filmektől. Szerintem próbáld meg értékelni azt amid van, ahelyett, hogy állandóan azután sóvárogj, amid épp nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!